fbpx

Doğal Taşlarla Ev Dekorasyonu             

Doğal taşların kullanım alanları meditasyon, doğal taş takılar, feng-shui çalışmaları ve ritüellerde son derece yaygındır. Özellikle dolunay ve yeni ay zamanlarında çeşitli ritüel ve çekim yasası çalışmalarında kullanımı yaygın olan doğal taşlar, yer aldıkları ortamın enerjisini olumlu yönde değiştirmesi ve estetik bir görünüm sağlaması sebebi ile ev dekorasyonunda da son derece tercih edilen seçenekler arasındadır.

Ametist

Negatif enerji denince akla gelen ilk taşlardan biri olan ametist taşı, kolye, küpe, bileklik ve yüzüklerin yanı sıra ev dekorasyon ürünlerinde de popüler bir seçimdir. Ametist taşı, bulunduğu ortamdaki negatif enerjileri uzaklaştırması, stres ve olumsuz duyguları hafifletmesi ve sakinlik vermesi ile farklı renk tonlarıyla her odada kullanabileceğiniz bir kristaldir.

Ametist taşından özel el işçiliği ile üretilmiş sertifikalı doğal taş takılarımızı ve daha fazla ürünümüzü incelemek/satın almak için buraya tıklayın.

ametist

Yeşim

Yeşim taşı, uyumlu ve dengeleyici enerjisi ile ev dekorasyonunda sıkça tercih edilen taşlardandır. Popüler çakra taşlarından biri olan ve kalp çakrası ile uyumlu çalışan yeşim taşı, özellikle yatak ve oturma odasında kullanıldığında ortamdaki gergin enerjileri azaltır ve sizlere uyum, sakinlik verir.

Yeşim taşından özel el işçiliği ile üretilmiş sertifikalı doğal taş takılarımızı ve daha fazla ürünümüzü incelemek/satın almak için buraya tıklayın.

yesim

Akuamarin

Denizlerin taşı ve su gibi akışkan enerjisi ile akuamarin taşı, üzerinde taşıyan kişiye neşe, mutluluk, özgüven vermesi; keder, endişe ve diğer tüm negatif enerjileri su gibi arındırması ile bilinir. Özellikle yatak odasında rahat bir uyku için kullanabileceğiniz akuamarin taşı, aynı zamanda estetik görünüşü ile de salonunuzda harika ve uyumlu bir atmosfer yaratacaktır.

Akuamarin taşından özel el işçiliği ile üretilmiş sertifikalı doğal taş takılarımızı ve daha fazla ürünümüzü incelemek/satın almak için buraya tıklayın.

Sitrin

Tüccar’ın Taşı olarak bilinen sitrin taşı, bolluk ve bereket enerjilerini çekmek; iş ve finansal durumunuzu iyileştirmek için başvurabileceğiniz en uygun kristaldir. Güneş gibi rengi ve enerjisi ile sitrin taşının ofiste kullanımı sizlere hem işinizde gereken motivasyon ve konsantrasyonu sağlar, hem de bunu yaparken bolluk enerjisini kendinize çekmenize yardımcı olur.

Sitrin taşından özel el işçiliği ile üretilmiş sertifikalı doğal taş takılarımızı ve daha fazla ürünümüzü incelemek/satın almak için buraya tıklayın.

Malakit

Malakit taşı, başta ofis olmak üzere teknolojik aletlerin sıklıkla kullanıldığı her odada dekorasyon olarak kullanılabilir. Radyasyonu emen taşlar arasında önemli bir yere sahip olan malakit taşı, akıllı telefonlar, kablosuz internet, televizyon ve bilgisayarlardan gelen elektromanyetik dalgaları emme konusunda usta olması ile ev dekorasyonunda kullanılması ideal taşlardandır.

pembe kuvars 1

Lapis Lazuli

Lapis lazuli taşının dekorasyonlardaki kullanımının Antik Mısır dönemine kadar uzandığı bilinmektedir. Göz alıcı mavi rengi ile bu kristal, uzun geçmişinde de her zaman uyum, barış ve iletişimi temsil etmektedir. Evin her odasında dekorasyon amaçlı kullanabileceğiniz lapis lazuli taşı, ailedeki herkesin enerjisinden faydalanabileceği şifalı bir kristaldir.

Lapis Lazuli taşından özel el işçiliği ile üretilmiş sertifikalı doğal taş takılarımızı ve daha fazla ürünümüzü incelemek/satın almak için buraya tıklayın.

lapis

Pembe Kuvars

Pembe kuvars taşı, başta aşk ve romantizm olmak üzere her tür sevgi enerjisini içinde barındırması ile bilinir. Tek başınıza veya birlikte yaşadığınız diğer bireylerin de etkili bir şekilde faydalanabileceği pembe kuvars taşı, romantik ilişkileri güçlendirmesi ile yatak odasında; ortamdaki huzur ve dengeyi sağlaması ile salonda tercih edilen doğal taşlardan bir tanesidir.

Pembe kuvars taşından özel el işçiliği ile üretilmiş sertifikalı doğal taş takılarımızı ve daha fazla ürünümüzü incelemek/satın almak için buraya tıklayın.

pembe kuvars

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping