fbpx

Özgüven sağlamak için birçok yöntem var. Doğal taşların şifalı enerjilerinden faydalanmak da bunlardan biri. Doğal taşlar, enerjisel seviyede şifa etkisi gösterdiği için çakralarda bulunan blokajları arındırarak pozitif etkiler yaratır ve zarar görmüş özgüveni yerine getirir. 

Pembe Kuvars

Eşsiz pembe gölgeleriyle Pembe Kuvars taşı öz sevgi ve aşk şifalandırmaları için muhteşem etkiye sahiptir. Rahatlatıcı titreşimler yayar, kalp çakrasıyla çalışarak sevgi bakışını şifalandırırken öz sevgiyle beraber özgüven konusunda da destek sağlar. Duygularınızın farkında olmanıza ve onları daha iyi anlamanıza yardımcı olan Pembe Kuvars, kalp çakranızı şifalandırarak daha özgüvenli bir hayat yaşamanızı sağlar.

pembekuvars

Carnelian

Olumsuz duygular sizi bir çıkmaza soktuğu zamanlarda karnelyan kristali en büyük destekçilerinizden biridir. Kişinin enerjisini ve frekansını yükselten titreşimler yayan bu özel taş, yaşadığınız her şeye karşı olumlu bakış açıları sergilemenize destek olur. Özgüveninizi kazanmanızı sağlarken yoğun duygular tarafından boğulmanızı engeller. Özellikle kök çakra ile çalışan bu kristal güven, köklenme, aidiyet duyguları üzerinde şifalandırıcı etkiye sahip olduğu için özgüven hissini destekler.

carnelyan

Güneş Taşı 

Güneş, astrolojide ben demektir. Güneş Taşı da bu noktada Güneş’in haritamızda bize verdiği benlik hissini aktif şekilde kullanarak hayatımıza güven ve özgüveni çeker. Özellikle geçmişte yaşadığınız travma ve zor deneyimlerden dolayı kendinize olan güveninizi kaybettiyseniz, bu güçlü kristal şifalı enerjisiyle oluşan blokajları arındırmakta çok güçlüdür. Hayatınıza neşe ve mutluluk getirirken daha olumlu bakmanızı sağlar.

gunes

Ay Taşı 

Dişil enerji ve hormonları da dengelediği bilinen ay taşı, stresten kurtulmak, duyguları dengelemek ve sezgileri güçlendirmek için oldukça güçlüdür. Psişik yeteneklerini güçlendirmek ve geliştirmek isteyenlerin de kullanmak isteyeceği bir kristal olan ay taşı aynı zamanda özgüven noktasında da şifalandırıcı etkilere sahiptir. Öz sevgi, öz kabul gibi özellikleri geliştiren bu kristal, güzelliğin içimizde olduğunu ve her şeye rağmen ne kadar değerli olduğumuzu hatırlatır.

Adsiz tasarim 2022 10 29T213610.705

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping