fbpx

Çekim Yasası Nasıl Uygulanır?

Çekim yasası, kişinin pozitif düşünceler ile hayatına olumlu olaylar çekeceğine, negatif düşüncelerle ise tam tersinin olacağına inanması olarak açıklanan bir tür felsefe; inançtır. Temelinde olumlu sonuçlara odaklanma ve pozitif bir düşünce yapısına sahip olma düşüncesi yatan bu inanç biçimi son derece kolay ve herkes tarafından uygulanabilecek yöntemlere sahiptir.

Düşünce şeklini pozitif anlamda değiştirmek, en basit hali ile kişinin hayata daha olumlu bakmasını sağlar. Düşünce şeklini değiştirme yolculuğunda hayallerinize çoktan ulaşmış olduğunuzu düşünmek; sahip olduklarınıza şükretmek ve sahip olmadıklarınızı arka planda bırakmak; isteklerinizi olumlu cümle yapıları ile dile getirmek gibi çeşitli adımlar atmanız gerekir.

Çekim yasasını uygulama sürecinde gerçekten ne istediğinizi bilmek ve o isteğinize doğru somut adımlar atmak önemlidir. Hedeflerinize ulaştığınızda nasıl hissedeceğinizi ve yaşayacağınız hayatı canlı bir şekilde aklınızda canlandırmak; hayallerinize doğru küçük de olsa bir adım atmak; tüm bu uygulamalar sırasında minnettar kalmak ve meditasyon yapmanın yanı sıra doğal taşların enerjilerinden faydalanmak, çekim yasası uygulamak için ihtiyacınız olan yöntemler arasındadır.

Çekim Yasası Örnekleri

Çekim yasasının en temel prensiplerinden biri, evrenden hayallerinizi tam olarak olmasını istediğiniz şekilde sürekli olarak istemektir. İstemek, inanmak ve sonuca ulaşmak ise bu inanış biçimini açıklamanın en kısa şeklidir. Çekim yasası örnekleri oldukça çeşitlidir ve bu yasa hayatın neredeyse her alanında kullanılabilir. Aşk ve romantizm, sağlık, bolluk ve bereket, çekim yasası örneklerine verilebilecek en temel üç konudur.

  • Çekim yasasını hayatınıza ruh eşinizi veya sağlıklı bir ilişki için doğru kişiyi çekmek için kullanırken en büyük önceliği kendinize vermeniz gerekir. Önce kendinizi sevmek, şu ana kadar deneyimlediğiniz ilişkiler ve romantik hisler için minnettar olmak ve aşkın gerçekliğine inanmak, hayatınıza doğru kişiyi çekmek için önemlidir. Aşk ve sevgi hakkındaki duygularınızı olumlu yönde değiştirdikten sonra ise sahip olmak istediğiniz ilişkiyi imgelemek, hayatınıza girecek kişiyle kendinizi hayal edip yaşayacağınız mutluluğu gerçekten olmuş gibi hissetmek, çekim yasasını aşk için kullanma örneklerindendir.
  • Para ve sağlık örnekleri de tıpkı aşk yönteminde olduğu gibi pozitif düşünmeyi ve olumlamalar yapmayı gerektirir. Örnek olarak, iyileşmek veya sağlığınızı korumak için “hasta değilim,” gibi cümleler kullanmak, evrenin “hasta” kelimesine odaklanmasını sağlar ve bu sebeple istediğiniz sonuca ulaşmanız imkansız hale gelir. Bunun yerine “sağlıklıyım” veya “sağlığım her gün daha da iyiye gidiyor,” gibi olumlamalar yapmak, bir süre sonra bu isteklerinizin gerçekliğiniz olmasını sağlar.
cekim 1

Düşünce Gücüyle Birini Kendine Çekmek

Düşünce gücüyle birini kendinize çekmek de aslında hayatınıza aşk enerjilerini çekmek gibidir. Hatta çekim yasası kanununun en önemli ilkelerinden biri olan istemek eylemi, sanılanın aksine genel olarak değil, olabildiğince detaylı yapılmalıdır.

Herkesin enerji seviyesi farklıdır ve bu sebeple herkes, hayatına kendi frekansına denk olayları ve kişileri çeker. Bu mantık da tıpkı çekim yasası gibidir. Daha pozitif bir yaşam süren, olumlu düşüncelere sahip olan ve kendi gelişimine odaklanmış kişilerin enerjileri daha yüksektir ve bu sebeple hayatlarına kendilerine ve enerjilerine denk insanları çekerler. Öte yandan, birini düşünce gücüyle hayatınıza ne kadar çekmek isterseniz isteyin, eğer o kişi ile aynı frekansta değilseniz bu mümkün olmayacaktır. Kısaca çekim yasasının burada kişiye söylemek istediği şey, arzu edilen kişiyi hayatınıza çekmeden önce o kişiye dönüşmek gerektiğidir.

Evrene Pozitif Enerji Nasıl Gönderilir?

Evrene pozitif enerji göndermenin yolu pozitif düşüncelerden ve davranışlardan geçer. Her şey bir enerji olduğu için, siz bir şeyi gerçekten isteyip bunu dile getirdiğiniz zaman evren onu sizlere bir şekilde mutlaka verecektir. Evrene enerji göndermenin pek çok basit yolu vardır. Fakat bu, her işte olduğu gibi sabır ve pratik isteyen bir süreçtir.

  • Düzenli olarak şükredin. Sahip olmadıklarınıza değil olduklarınıza odaklanın ve elinizdekilerin kıymetini bilin.
  • Değişime kendinizden başlayın. Pozitif enerjileri ve düşünceleri kendinize yöneltin. Bunu kelime seçimleriniz, düşünce tarzı ve davranışlarınızı değiştirerek gerçekleştirebilirsiniz.
  • Meditasyon yapın. Meditasyon, eril ve dişil enerjileri dengelemek; negatif enerjilerden uzaklaşmak ve doğa ile yakınlaşmak için harika bir metottur.
  • Anda kalın. Geçmişi düşünüp pişman olmak veya geleceği düşlerken andan uzaklaşmak, çekim yasasını kullanmak isterken yapmanız gereken en son şeydir. Anı yaşamak, hayatın iyi yönlerine odaklanmak ve keyif almak, evrene pozitif enerji göndermenizi sağlar.
  • Sabırlı olun. Olumlamalar yapmak, hedeflerinizi olmuş gibi hayal etmek ve onları dile getirmek sizleri heyecanlandırabilir. Fakat, sürekli bir beklenti içinde olmak ve hayallerinizin ne zaman gerçekleşeceğine odaklanmak sizleri asıl amacınızdan uzaklaştıran şeylerdir.
  • Doğal taşları kullanmak, enerjinizi değiştirmek ve yönlendirmek için mükemmel araçlardır. Pembe kuvars, turkuaz, ametist, sitrin, lapis lazuli ve akik gibi daha nice taşların yanı sıra doğum haritanıza uygun doğal taş seçmek, hayatınızdaki eksik enerjileri tamamlamak ve pozitif enerji depolamak için harika seçeneklerdir. Doğal taşlardan kolye, küpe, bileklik veya yüzük takmak, taşların enerjilerinden zahmetsizce yararlanmanızı sağlar.
cekim 2

Manifest nasıl yapılır?

Manifest kelimesi Türkçede “tezahür” anlamına gelmekte; söz ve düşüncelerin çeşitli yollarla ifade edilmesi ile hayallerin ve hedeflerin fiziksel dünyada tezahür etmesi demektir. Manifest, aslında çekim yasasını kullanmanın yollarından biri olarak sayılabilir. Temelinde yine olumlu düşünmek ve pozitif enerjilerin yattığı bu metot, daha çok yazılı ve planlı yöntemlerden oluşur.

  • Yaratım panosu oluşturmak, manifest yapmanın en bilinen ve etkili yollarından bir tanesidir. İster telefondan isterseniz de somut bir pano üzerinde hazırlayacağınız bu yöntemin amacı, hayallerinizi ve gerçekleşmesini istediğiniz hedefleri her gün görmektir. Olumlama cümleleri, gitmek istediğiniz yerlerin fotoğrafları, sahip olmak istediğiniz iş ve aşk ile alakalı fotoğraflardan oluşan bir pano yapmak ve bu panoya her gün bakmak, bu isteklerinizin evrene gönderilmesini kolaylaştırır.
  • Günlük tutmak, sahip olduklarınıza şükretmek ve duygu ve düşüncelerinizi yazılı olarak dile getirmek için harika bir araçtır. Düzenli olarak tutacağınız bir günlükte geçmişten bugüne kadar geldiğiniz yolu görmek ve gelişiminize şahit olmak, kendinizin en iyi versiyonuna ulaşmayı ve enerjinizi yükselterek hayallerinize kavuşmayı kolaylaştırır.
  • Olumlama cümleleri yazın ve onları tekrar edin. Dilerseniz olumlu cümle yapıları ile kurulan bir cümleyi tekrar tekrar yazabilir veya birden fazla olumlama cümleleri kullanarak onları gün içinde yazabilir, okuyabilir ve tekrarlayabilirsiniz. “Hayalimdeki ilişkiye sahip oldum/oluyorum”, “İşimde çok başarılı oldum/oluyorum” gibi kalıplar kullanacağınız bu yöntem, hayallerinize inanmanızı kolaylaştırarak hayatınızı değiştirmenize yardım eder.
  • Manifest için doğal taşları kullanmak, özellikle diğer yöntemleri düzenli olarak uygulayamayan kişiler için oldukça idealdir. Kullanmaya başlamadan önce manifestiniz için kodlayacağınız ay taşı, siyah turmalin, pirit, rodonit, yeşim, garnet, kristal kuvars gibi birçok doğal kristal, siz fazladan bir çaba göstermeden hayallerinizi gerçekleştirmek için enerjisini yayarak manifeste yardımcı olur.

Doğal taş kodlamanın ne olduğu ve nasıl yapıldığını detaylı olarak öğrenmek için buraya tıklayın.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping