fbpx

Yüzyıllardır şifalanmak için gerek takı gerek süs eşyası olarak kullanılan doğal taşlar insanların baş etmekte zorlandığı birçok duygunun üstesinden gelmek noktasında yardımcı olur. Keder ve üzüntü de bu duygulardandır. Doğal taşların şifalı enerjileri, zorlayıcı keder ve üzüntü hislerine karşı etkili olabilir.

Pembe Kuvars

Pembe Kuvars keder, kayıp, üzüntü gibi hislerle mücadele etme noktasında destek alınan güçlü bir kristaldir. Antik çağlardan bu yana kırık kalplere, geçmişten getirdiğimiz üzüntü, utanç ve suçluluk hislerine karşı kişinin rahatlamasını sağlar. Duygusal krizlere karşı kişiyi korurken; sevgi, affetme, tolerans gibi özellikleri destekleyen enerjiler yayar. Öz sevgiyi, güzelliği, kalp açıklığını beraberinde getirir. Daha şefkatli, merhametli ve sakin biri olmanızda size yardımcı olur.

pembekuvars

Carnelian

Karnelyan, enerjileri dengeleme özelliğinden dolayı keder ve üzüntü gibi olumsuz duyguların da dengelenmesini sağlayabilecek güçlü bir kristaldir. Tarih boyunca ateş ve kan ile bağlantı kurulan bu kristal, içinizdeki güç ve cesaretle bağlantı kurar, biriken öfke ve kederi azaltmaya yardımcı olur. Hayata daha pozitif bakmanızı sağlayarak emin adımlarla ilerlemeniz için destek olur. 

carnelyan

Ametist

Ametist, stres ve endişe yaşadığınız dönemlerde yaydığı enerjilerle sizi koruma altına alan güçlü bir kristaldir. Tarih boyunca asalet sembolü olarak kullanılan ametist, aynı zamanda spiritüel olarak gelişmek isteyen kişiler için de sezgileri kuvvetlendirdiği, zihni arındırdığı için sıklıkla tercih edilir. Ametist kristali düşüncelerinizi berraklaştırmaya yardımcı olurken, ileri gitmek için karşınıza çıkabilecek engeller karşı da sizi korur. Sakinlik ve rahatlık veren özel bir kristaldir, böylece en stresli ve zor anlarda bile sakin kalabilirsiniz. 

Adsiz tasarim 2022 10 18T151228.984

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping