fbpx

Kristaller, hayatımıza yoğun enerjiler getirmeleri ile ünlüdür. Şifalanma, korunma, konsantrasyon gibi birçok konuda bizi desteklemesinin yanı sıra hayatımıza bolluk ve bereketi çekme konusunda da oldukça güçlülerdir. 

Tarih boyunca farklı renk, şekil ve boyutlardaki kristaller hem tıbbi hem de dini amaçlarla kullanılmıştır. Bolluk ve bereket enerjisini hayatınıza çekmek için kristallerin güçlü enerjilerinden faydalanabilirsiniz. 

Sitrin

Antik Yunan ve Mısır’da bereket kavramı sarı renk ile ilişkilendirilmiştir. Dolayısıyla özellikle sarı renklerdeki kristaller bereket anlamında daha güçlü titreşimler yayan şifalı taşlar olarak bilinir. Bu noktada bereket denince akla sitrin gelir. Başarı taşı olarak da bilinen Sitrin, hayallerinizi hayatınıza çekmek için muhteşem bir yaratım enerjisi yayar.

Sitrin özgüven ve olumlu bakış açısı getirir. Stres ve endişeye karşı güçlü bir alan oluşturur. Tüccar taşı olarak da bilinen Sitrin, iş ilişkilerinizi geliştirip para akışınızı hızlandırır. Negatif enerjiye karşı korur, vizyonunuzu geliştirir.

sitrin

Kaplan Gözü

Kaplan Gözü, bolluk ve bereket noktasında en etkili ve güçlü kristallerden biridir çünkü her şeyden önce özgüvenini yükseltmene yardımcı olur. Çıktığınız yola sadık kalmanızı, hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmanızı sağlarken bolluk ve bereket enerjisini çektiği için finansal anlamda da bir rahatlık getirebilir. Finansal konulara, yeni iş fikirlerine odaklı olduğunuz dönemlerde Kaplan Gözü kullanmak olumlu bir titreşim yaratabilir.

Negatif enerjiye karşı bir koruma görevi gördüğü için daha odaklı ve motive bir şekilde çalışmanızı sağlar. Negatife karşı koruyarak alanı temiz bıraktığı için yeni fikir ve deneyimlere açık ve cesur olursunuz. Hayatınıza pozitif enerjiyi yaydığı için şansı da beraberinde getiriyor. Refah ve şansı çeken Kaplan Gözü kristali iş bulmak, terfi veya zam almak isteyenler için muhteşem enerjiler yayıyor.

kaplangozu

Kehribar

Kehribar kristali de sarı, kahverengi tonlarıyla bolluk ve bereket enerjisini çeken güçlü bir titreşime sahiptir. Özellikle eski çağlarda bereket getirdiği inancıyla kasa ve cüzdan gibi para tutulan yerlere konulmuştur. Yaydığı pozitif enerji ve negatife karşı sağladığı koruma alanı ile olumlu düşünce ve davranışları destekler. 

Eviniz veya iş yerinizde kullanacağınız kehribar taşı, alanın enerjisini temizleyerek pozitif enerji yayar ve bolluk titreşimini hayatınıza dahil eder.

Adsiz tasarim 2022 10 18T122543.850

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping