fbpx

Radyasyondan Korunmak İçin Doğal Taşlar

Bazı doğal taşlar negatif enerjiyi uzaklaştırmada, bazıları sevgi enerjisini arttırmada, bir kısmı da radyasyon ve elektromanyetik dalgalardan korumada ustadır. Kristaller, oluşumları ve enerjileri ile birbirlerinden ayrılır. Radyasyondan korunmak için kullanılan doğal taşların, kablosuz internet ve elektronik ev aletleri gibi az miktarda radyasyon yayan kaynakların toksik enerjilerini emme özelliğine sahip olduğuna inanılmaktadır.

Adsiz tasarim 20

Radyasyon Neden Zararlıdır?

Radyasyon, günlük hayatta sıklıkla kullandığımız teknolojik aletlerimizden yayılan, gözle görülmese de insan sağlığı üzerinde olumsuz etkilere sahip olan bir çeşit elektromanyetik dalgadır.

Radyasyon, yüksek ve düşük seviyeli olmak üzere ikiye ayrılır. Yüksek seviyeli radyasyonlar, güneş ışınları ve gelişmiş teknolojiye sahip X-Ray gibi cihazlardan yayılır. Düşük seviyeli radyasyonların ise özellikle telefon ve bilgisayarlardan yayıldığı bilinmekle birlikte, yapılan araştırmalara göre insan sağlığı üzerinde nörolojik ve psikiyatrik rahatsızlıklara sebep olduğu tespit edilmiştir. Sıklıkla maruz kalınan radyasyon dalgalarının, insanlar üzerindeki yaygın etkisi şu şekilde sıralanabilir:

  • Uykusuzluk
  • Anksiyete
  • Depresyon
  • Uyku problemleri
  • Yorgunluk
  • İştahsızlık
  • Baş dönmesi

Radyasyonu Engelleyen Doğal Taşlar Ne İşe Yarar?

Doğal taşlar, antik çağlardan bu yana korunma, şifalandırma, arındırma ve bunlar gibi pek çok amaçla kullanılmış ve kullanılmaya devam edilen kristallerdir. Her kristalin enerjisi kendine özgü olmakla birlikte, radyasyona karşı koruma sağladığı bilinen ve bu özelliğiyle diğerlerinden öne çıkan doğal taşlar bulunur. Bu taşların, bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da, gerek enerjileri gerekse de kimyasal formülleriyle radyasyonu emme özellikleri bulunduğuna inanılmaktadır.

Özellikle yüksek demir içeren ve bunun gibi diğer radyasyon engelleyen kristaller, radyasyonun ve elektromanyetik dalgaların yaydığı toksik enerjilerin insan vücuduna girmesini engeller ve böylelikle koruyucu bir kalkan görevi görmüş olur. Bu doğal taşların temizliği, radyasyonu emme özelliğine sahip olmalarından dolayı düzenli olarak gerçekleştirilmeli ve birden fazla kişi tarafından kullanılmaması tavsiye edilmektedir.

Adsiz tasarim 21

Vücuttan Radyasyonu Ne Atar?

Günlük hayatta aktif olarak kullandığımız telefon, televizyon, kulaklık, bilgisayar, kablosuz internet ve bunlar gibi teknolojinin hayatımıza getirdiği diğer eşyalar, düşük seviyede radyasyon yaymakta ve az da olsa, insan sağlığı üzerinde olumsuz etkiler taşıyabilmektedir. Cep telefonları ile daha az vakit geçirmek, evde kullanılmayan eşyaların kablolarını fişten çekmek ve kablosuz internet kullanımını azaltmanın yanı sıra, radyasyonu emen doğal taş kolye, bileklik, küpe veya yüzük edinmek ve onu bütün gün üzerinizde taşımak, gün içerişinde maruz kalınan radyasyon miktarının azaltılmasını sağlayabilir.

Bunun yanı sıra, vücuda girmesini engelleyemediğimiz radyasyonu atmanın da birkaç yöntemi bulunur. Bu yöntemler genellikle sağlıklı bir yaşam stili benimsemekle alakalı olsa da günlük hayatınıza dahil edebileceğiniz uygulamalar ve yollar da mevcuttur.

  • Bitkilerin, yaprakları aracılığıyla toksinleri emebildikleri bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Evin içerisinde, her odada en az iki adet bitki bulundurmak (özellikle wifi yakınlarında), radyasyonun emilimine katkıda bulunur.
  • Sarımsak ve yoğurt gibi doğal antibiyotik olarak tükettiğimiz besinler, vücuttaki radyasyonu atma konusunda önemli etkiye sahiptir. Bunun yanı sıra yüksek antioksidan içeren besinlerin tüketimi, radyasyonun vücuttan atılma sürecini hızlandırmaya yardımcıdır.
  • Vücuttaki radyasyon fazlalığı, uyku problemleri ve anksiyeteye sebep olabilmektedir. Bu etkileri en aza indirmek için, doğal kristallerin yardımını alabilir ve meditasyona başvurabilirsiniz. Doğal kristallerin radyasyonu emme özellikleri bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da, meditasyonun ruh ve beden sağlığı için önemli olduğu bilinmektedir. Meditasyon esnasında doğal taşların enerjilerinden yararlanmak, radyasyonun negatif etkilerini hafifletmek açısından yardımcı olmaktadır.

Size en uygun doğal taşı bulmak, radyasyondan koruyan kristalleri ve diğer ürünlerimizi incelemek için buraya tıklayın.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping