fbpx

İşlerinize odaklanmakta sorun yaşıyorsanız, odağınızı toplamak ve daha düzenli bir çalışma programı yaratmak için de doğal taşların enerjisinden faydalanabilirsiniz. Odaklamak hem iş hem eğitim hayatımızda, ilişkilerimizde ve iletişim kurduğumuz her anda bizim için çok önemli bir güç kaynağıdır. 

Fakat modern dünyanın karmaşası içerisinde odaklanmak ve odak duygusunu sürdürmek gerçekten zordur. Sosyal medya akışları, mesajlar, e-mail bildirimleri ve durmak bilmeyen teknolojik uyarılar insanın dikkatini minimize etmektedir. Kristaller bu noktada dikkatinizi toparlayacak titreşimlere yayarak daha üretken çalışmanızı sağlar.

Kristal Kuvars

Kristal Kuvars kristali, renginin berraklığı ve transparanlığı ile ünlüdür. Bu doğal taş hem mental hem fiziksel rahatlamayı, odak ve dikkati getiren titreşimleri yayar. Zihnini berraklaştıran Kristal Kuvars, ilham ve odak enerjisini geliştirir.

Aynı zamanda bağımlılık için de kullanılabilen Kristal Kuvars, enerji seviyenizi düşüren televizyon, internet gibi araçlara karşı da odak noktanızı geliştirir. Çakralarınızı dengeler, auranızda oluşabilecek blokajları engeller.

kristal 2

Florit

Florit zihinsel berraklığı sağlayan, dikkat ve üretkenliği artıran en güçlü kristallerden biridir. Hedeflerinizi ve amaçlarınızı görmenizi sağlar. Yaratıcılık, ilham ve sezgiselliği kuvvetlendirerek sorunlarınıza dair derin içgörüler almanızı sağlar. Kendinizle bağlantı kurmanızı, kendinizi keşfetmenizi sağlayan bu taş hafızanızı güçlendirerek konsantrasyonunuzu destekler.

Florit aynı zamanda negatif enerjilere karşı da alanınızı koruyan bir kristal olduğu için eylemleriniz ve düşüncelerinizde daha olumlu olmanızı sağlar. Enerji alanınızı temizlerken spiritüel olarak arındırır, çakralarınızı dengeler. 

Adsiz tasarim 2022 10 18T124636.930

Kaplan Gözü

Kaplan Gözü, konsantrasyon noktasında en etkili ve güçlü kristallerden biridir çünkü her şeyden önce özgüven ve odağı yükseltmeye yardımcı olur. Çıktığınız yola sadık kalmanızı, hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmanızı sağlar. 

Negatif enerjiye karşı bir koruma görevi gördüğü için daha odaklı ve motive bir şekilde çalışmanızı sağlar. Yaratıcılık için çok önemli olan odak ve konsantrasyonu sağlamanıza destek olur. Negatif enerjilere karşı koruyarak alanı temiz bıraktığı için yeni fikir ve deneyimlere açık ve cesur olursunuz.

kaplangozu

Smoky quartz 

Negatif enerjilere karşı güçlü bir koruma sağlayan Dumanlı Kuvars kristali, zarif doğasına karşın negatif enerjileri dönüştürerek toprağa iletir. Öfke, kin, kızgınlık, küskünlük gibi yorucu ve ağır enerjileri şifalandırır dolayısıyla alanınıza giren negatif titreşimlerden arındırarak konsantrasyonunuzu güçlendirir. 

Radyasyon ve elektrik gibi enerjileri de bedenden arındırarak hem fiziksel hem psişik koruma sağlarken, zihninizin daima aktif kalmasına sebep olur. Anlık dikkat dağıtıcı etmenlere karşı koruduğu için konsantrasyon noktasında çok güçlü titreşimler yayar. 

Adsiz tasarim 2022 10 18T132146.844

Ametist

Spiritüel alanla ilgili olanların en yakından tanıdığı kristallerden biri olan Ametist, konsantrasyon noktasında da muhteşem bir destek sağlar. Ametist kristali, güçlü titreşimiyle enerji alanınızı bir kalkan içerisine alarak negatif enerji, insan ve varlılardan korunmanızı sağlar. Kötü enerjiyi şifalandırarak dönüştürür. 

Ametist kristali, zihinsel bir berraklık da getirir ve zihninizi arındırır. Bedendeki fazla elektrik yükünü de alarak hem fiziksel hem spiritüel bir şifalanma sağlar. Fiziksel ve zihinsel fazlalıkların atılması ile kişinin konsantrasyonunu güçlendirir, hedeflerinde ve amaçlarında sağlam adımlar atmasını destekler.

Adsiz tasarim 2022 10 18T151303.083

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping