fbpx

Aşk ve romantizm çok güçlü duygulardır. Doğal taşların yüksek enerjilerini ilişkilerinizde sevgi, huzur ve mutluluk bağını güçlendirmek için de kullanabilirsiniz. Çakralarınızı dengeleyerek negatif enerjilere karşı koruma sağlayan özel doğal taşlar aşk enerjisini hayatınıza çekmenizde size yardımcı olabilir. Öz sevgi, aşk, huzur ve mutluluk enerjisiyle hem duygusal hem de arkadaşlık ilişkilerinizi şifalandırabilirsiniz

Pembe Kuvars  

Muhteşem pembe gölgeleriyle Pembe Kuvars taşı öz sevgi ve aşk şifalandırmaları için muhteşem etkiye sahiptir. Rahatlatıcı titreşimler yayar, kalp çakrasıyla çalışarak sevgi bakışını şifalandırırken aşk ve romantizmi çeker. 

Bunların yanı sıra ilişki ve empati duygularını da güçlendirerek zihinsel berraklığı sağladığı için olumsuz düşünce ve önyargıları arındırır, bilincinizi yükseltir. Pembe kuvarsı hayatınıza aşkı çekmek veya kalp çakranızı şifalandırmak için kullanabilirsiniz.

Adsiz tasarim 2022 10 29T214532.948

Pembe Turmalin 

Pembe Turmalin, hayatınıza aşk ve romantizmi çekebilecek veya var olan ilişkilerinizi şifalandırabilecek güçlü titreşimleri olan bir doğal taştır. Duygusal hayatınızda yaşadığınız problemlere karşı güçlenmenizi de sağlan Pembe Turmalin, aşk ve kalp çakrasını temsil eder. 

Pembe rengi duyguları dengelerken zihninizi sakinleştirir. Hayatınıza ve ilişkilerinize ihtiyacınız olan stabiliteyi getirebilir. Sadakat, dürüstlük, umut ve neşe titreşimini yayan bu kristal aşk ve sevgiye karşı bakışınızı değiştirebilir.

Adsiz tasarim 2022 10 29T215113.792

Ay Taşı 

Ay Taşı rahatlatıcı ve dinlendirici bir enerji yayar. Duyguları dengeleme özelliği olduğu için ilişkinize ahenk getirir. Dişil enerjisi ağır basan bir kristal olduğu için eril ve dişil enerji dengelenmesine yardımcı olur. Dişil enerjinin bir getirisi olarak sezgilerinizle iletişime geçmenizi sağlar. 

Ay Taşı kristali stres, gerginlik, endişe gibi duyguları arındırarak zihin ve beden dengesini sağlar. Duyguları dengelediği için kalp çakrasını rahatlatır ve şifalandırır. Bu yüzden özellikle pembe kuvars ile kullanılması etkisini katlayacaktır.

Adsiz tasarim 2022 10 18T150547.922

Aventurin

Aventurin aşk enerjisini çeken önemli kristallerden biridir. Şefkat ve sabır titreşimini yayar. İlişkinizi şifalandırmak, aranızdaki anlayışı yükseltmek için çok güçlüdür. Duyguları dengeleyeci titreşimleri sayesinde hem sizi hem de ilişkinizi dengeleyerek olası sorunlara karşı koruma sağlar.

Hayatınıza düzeni, huzuru, mutluluğu ve pozitif enerjiyi çekmek istiyorsanız Aventurin bunun için muhteşem bir kristaldir. Kalp çakranıza yakın duracak şekilde kullandığınızda kalp çakranızı ve dolayısıyla ilişkilerinizi şifalandırır.

Umut, şans, heyecan ve neşe frekansı yayan bu özel kristal, hem kendimize hem de başkalarına duyduğumuz güven noktasında müthiş bir destek sağlarken, duygularımızı dengeleyerek daha açık fikirli bireyler olmamıza ve ilişkilerimizde huzur ve neşe bulmamıza olanak verir.

aventurin

Ruby

Ruby, güçlü ve uzun süren ilişkiler yaratmak için çok güçlü titreşimi olan bir kristaldir. İlişkiler içindeki iletişimi geliştirmek, güven ve dürüstlük enerjisini yayan güçlü frekanslara sahiptir. 

Ruby, spiritüel olarak gelişmenize yardımcı olan, psişik yeteneklerinizi güçlendiren ve yüksek bilince ulaşmanızda destek olan bir kristal olduğu için şans ve bereket enerjisiniz çekerken olumsuz karmaya karşı sizi korur.

yakut

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping