fbpx

Doğal taşlar ve kristaller bize birçok noktada destek olduğu gibi spiritüel anlamda bir koruma sağlar. Örneğin etrafınızdaki insanların kıskançlık, haset, endişe gibi negatif enerji, duygu ve düşüncelerine karşı sizi koruyarak auranızı güvence altına alır. 

Benzer bir etki stresli alanlarda da görüşebilir. Doğaş taşlar iş yerleri, gergin bir toplantı, uzun bir kuyruk gibi anlar esnasında yükselen tansiyon ve artan stres seviyesine karşı hem zihnini hem de spiritüel alanı koruyabilecekleri gibi astral seyahat esnasında negatif varlık ve enerjilerden korunmak noktasında da müthiş fayda sağlarlar.

Korunmak için En Etkili Taşlar 

Doğal taşların koruma enerjisini hayatınıza çekmek istiyorsanız öncelikle ne tarz bir korumaya ihtiyacınız olduğunu belirlemelisiniz. Niyet ve ihtiyaçlarınıza göre en etkili kristalleri sizin için derledik.

Siyah Turmalin

Siyah turmalin negatif enerji ve düşük frekanslara karşı kişiyi korur. En etkili yönü ise negatif enerjiyi pozitif enerjiye dönüştürmesidir. Spitirüel olarak psişik alanımız için bir kalkan görevi görür, negatif düşünce ve kişilerden uzaklaşmamızı sağlar.

Adsiz tasarim 2022 10 29T212931.319

Siyah Obsidyen

En güçlü siyah koruma taşlarından biri olarak bilinen Siyah Obsidyen, ham madenleri içerisinde bulundurduuğundan dolayı çok etkili bir taş olarak görülmektedir. Siyah obsidyen özellikle empath insanların kullanması gereken önemli taşlardan biridir çünkü empath bireyler karşılarındaki insanların enerjisini hissederek adeta bir sünger gibi çekerler. Bu noktada siyah obsidyen bu enerji geçişini engelleyerek alanınızı korur.

Tarih boyunca şamanlar ve cadılar tarafından lanet, kötü şans ve büyüye karşı koruma özelliği olduğu düşüncesiyle tercih edilmiştir.

Adsiz tasarim 3 2

Dumanlı Kuvars 

Mutlaka sahip olmanız gereken koruma taşlarından birisi de dumanlı kuvars kristalidir. Dumanlı kuvars kristalinin en muhteşem özelliği negatif enerjiyi dönüştürmesidir. Çok narin bir yapısı olmasına rağmen epey dayanıklı ve güçlü olan dumanlı kuvars taşı özellikle ritüeller ve astral seyahat sürecinde alanınıza girebilcek olan negatif enerjilere karşı sizi korur.

Adsiz tasarim 2022 10 18T132146.844

Ametist

Spiritüel alanda çalışanların en büyük destekçilerinden biri olan ametist taşı, hem meditasyon esnasında kullanmak hem de enerji alanınızı korumak için muhteşem titreşimlere sahip bir koruma kalkanı görevi görmektedir. Güçlü titreşimleriyle kötü enerjileri pozitif enerjilere çevirir.

Antik çağlarda kişiye güç vermesi, öz bilinci yükseltmesi ve zihni berraklaştırması için kullanılan ametist taşı, fiziksel koruma isteyen kişiler için de oldukça destekleyici bir kristaldir. 

Adsiz tasarim 34

Labradorit

Labradorit muhteşem titreşimi ve frekansıyla karanlıkları aydınlatır. Toplumumuzda nazar olarak da bilinen kötü göz, negatif enerjiye, büyülere ve her türlü negatif güce karşı koruma sağlayan labradorit taşı, üzerinize gelen negatif enerjinin önünü keser. Kendinizi ve enerji alanınızı korumak için labradorit kullanmanız epey etkili olacaktır. 

Labradorit taşı sizi psikolojik ve psişik ataklardan, kötü enerji ve saldırılardan korurken zihinsel bir arınma yaşamanızı destekler.

Adsiz tasarim 51

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping