fbpx

Kilo Vermeye Yardımcı Doğal Taşlar

Tıpkı tansiyon ve astıma iyi gelen; sigarayı bırakmak için kullanılan doğal taşlar olduğu gibi, enerjisi ve yaydığı titreşimler ile kilo vermeye yardımcı doğal taşlar da bulunur. Bu taşların en bilinen ortak özelliği ise kişinin iştahını keserek aşırı yeme alışkanlığını azaltması; bu sayede kilo vermeye yardımcı olmasıdır. Doğal taş kolye, küpe, yüzük ve bileklikler, kristallerin teninize değmesine olanak sağlayarak enerjilerinden en hızlı şekilde faydalanmanıza yardımcı olur. Bu sebeple doğal taş takılar, kilo vermenize yardımcı olacak en etkili araçlar arasındadır.

Mavi Apatit Taşı

Mavi apatit taşı vücudu güçlendirmesi ile bilinen harika bir kristaldir. Yeme ataklarının önüne geçmeye yardımcı olan taş, kişiyi daha sağlıklı besinlere yönelmeye teşvik eder. Mavi apatit taşı metabolizmayı hızlandırarak ve kişinin psikolojisini olumlu yönde değiştirerek kilo vermeye yardımcı olur.

apatit2

Sitrin Taşı

Bolluk ve bereketin taşı olan sitrin, aynı zamanda canlılık ve enerjinin taşıdır. Sıcak bir yaz gününün tatlı enerjisini içinde barındıran sitrin taşı takılar, kişiye sağlıklı beslenmek ve formda kalmak için gereken irade ve motivasyonu verir. Bu kristal, fiziksel gücü ve motivasyonu arttırmasıyla kilo verdiren taşlar arasındadır.

sitrin

Ametist Taşı

Ametist taşı kişiyi zihinsel olarak iyileştiren; kaygı ve stresi uzak tutan popüler bir kristaldir. Taç ve üçüncü göz çakraları ile uyumlu çalışan bu taş, kişinin içsel bilgeliğinin farkına varmasına ve sağlığını olumlu yönde etkileyecek seçimler yapmasına yardım eder. Bu özelliği ile ametist taşı kolye, sizleri sağlık ve bedeni koruma amaçlı olarak aşırı yemeden uzaklaştıracak olan bir kristaldir.

Adsiz tasarim 34

Selenit Taşı

Selenit, şifalı taşlar arasında arındırma özelliği en güçlü olan taşlardan biridir. Bu özelliği ile selenit yalnızca kilo vermeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda bütün vücudu enerjisel anlamda şifalandırma ve aurayı arındırma görevi üstlenir. Tıpkı diğer kristaller gibi, selenit taşı da niyeti güçlendirmesiyle kişinin kilo vermesine yardımcı olur ve hücre yenilenmesine pozitif yönde etki eder.

selenit 4

Sodalit Taşı

Detoks etkisi yaratan ve bağışıklığı güçlendiren sodalit taşı, pozitif düşünmeye ve hayatın güzelliklerini görmeye teşvik eden kristallerden biridir. Metabolizmayı hızlandırdığı düşünülen taş, yaşanan stres ve gerginliği de azaltarak duygusal açlığı bastırır, böylelikle kilo vermeyi kolaylaştırır.

Adsiz tasarim 2022 10 29T212615.794

Kristal Kuvars Taşı

Tıpkı selenit gibi, kristal kuvars taşı da arındırıcı etkiye sahip olan ve saflığı temsil eden bir taştır. Hayatınıza değişim enerjilerini çekmek istediğinizde ve tezahür yeteneğinizi arttırmanızda size yardımcı olacak olan kristal kuvars kolyeler metabolizmayı güçlendirerek vücutta birikmiş toksinlerin atılmasını sağlar ve bu özelliği ile kilo vermeyi kolaylaştıran taşlar arasındadır.

Adsiz tasarim 2022 10 18T120419.346

Pembe Kuvars Taşı

Pembe kuvars taşı tamamı ile şefkat, empati ve öz sevgi ile ilişkilendirilir. Aurayı yükseltmede oldukça başarılı olan bu kristal, kişinin öz değerini arttırır ve kilo verme yolculuğunda kişiye destek verir. Kimi zaman negatif enerjilerin baş gösterdiği bu yolculukta pembe kuvars kolye, onu üzerinde taşıyan kişiye motivasyon sağlaması ve güç vermesi açısından etkilidir.

Adsiz tasarim 2022 10 29T214532.948

Turmalin Taşı

Turmalin taşı sağlıklı bir sindirim için etkili olan şifalı kristallerden biridir. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği düşünülen taş, fiziksel bedeni sevmeye ve korumaya teşvik eder. Kök çakra ile uyumlu çalışan taş, kişinin ayaklarının yere sağlam basmasını ve özgüvenli olmasını sağlayarak sağlığına katkıda bulunur.

turmalin

Kaplangözü Taşı

Kaplangözü taşı cesaret, enerji ve gücün sembolik taşıdır. Kilo verme niyeti ile kullanmaya başlayacağınız bu kristal, bu yolda sizlere gereken irade, motivasyon ve gücü sağlama konusunda ustadır. Kaplangözü taşı özgüveninizi yükseltirken aynı zamanda sizlere kilo verme konusunda büyük bir destek sağlar.

kaplangozu

Doğal Taşlar İştah Keser Mi?

Doğal taşlar, sahip oldukları enerji ve yaydıkları titreşimler ile insanlara enerjisel seviyede fayda sağlama özelliğine sahiptir. Her canlının bir aurası -spiritüel enerji alanı- bulunur ve doğal doğal taşlar, bu enerji alanları ile etkileşime girerek kişiyi şifalandırma yeteneğine sahiptir. Metabolizmayı güçlendiren ve hızlandıran, tokluk hissi ve kilo vermek için gereken motivasyonu sağlayan doğal taşlar, zihinsel ve enerjisel olarak yarattıkları pozitif etkiler ile kişinin bilinçaltını etkilemekte, bu sayede ise iştah kesici özellikleri ile ortaya çıkmaktadır.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping