fbpx

Empati yeteneği çok güçlü, etrafındaki enerjilerin farkında olan ve bu enerjileri çeken insanlara empat denir. Enerji alanımızı korumak, çevremizdeki enerjilerden negatif etkilenmememiz için çok önemlidir. Bu noktada özellikle empatlar, bazı güçlü kristallerin yardımıyla daha merkezli ve pozitif kalmayı sağlayabilirler. Doğal taşların şifalı enerjileri, sizi negatif enerjilere karşı korur ve alanınızda bir kalkan görevi görür.

Lapis Lazuli 

Lapis Lazuli, empatların dünya ile daha rahat bağlantı kurmasını ve yeteneklerini ortaya çıkarmasını sağlayan güçlü bir kristaldir. Hayatınıza uyum getirecek bu kristal, psişik yeteneklerinizi desteklemesinin yanı sıra spiritüel gelişiminizde önünüzde duran veya oluşabilecek blokajları arındırır. 

Adsiz tasarim 48

Siyah Turmalin

Siyah Turmalin, yaydığı güçlü köklenme enerjisiyle empatlar için çok etkili bir koruma enerjisi görür. Başkalarının enerjilerine karşı sizi koruyan bir kalkan gibi çalışan Siyah Turmalin fiziksel, mental, duygusal ve spiritüel olarak negatif enerjilere karşı korur. Eğer hisleri kuvvetli ve hassas biriyseniz, bu kristal enerji alanınızda kalkan görevi görerek sizi korur.

Adsiz tasarim 2022 10 29T212931.319

Ametist

Ametist, hem zihni hem de bedeni arındırarak temizleyen çok güçlü bir kristal olduğu için empatlar için çok etkili bir doğaş taştır. Ametist, duygusal olarak alanınızı korurken aynı zamanda psişik saldırılara karşı da koruma görevi görür. Rahatlatıcı bir etkisi olan ametist, etrafınızdaki negatif enerjilere karşı alanınızı koruma altına alır.

Adsiz tasarim 2022 10 18T151303.083

Siyah Obsidyen

Siyah Obsidyen, ilerlemenize engel olan blokajlara karşı sizi koruyan güçlü bir kristaldir. Etrafınızdaki negatif düşünce, duygu ve hislerin size zarar vermesini engelleyen bu şifalı kristal, ihtiyacınız olan içsel gücünüzü keşfetmeniz ve yolculuğunuzda kendinizden emin bir şekilde ilerleyebilmeniz için sizi destekler. Her türlü negatife karşı alanınızda bir kalkan görevi görür.

Adsiz tasarim 3 2

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping