fbpx

Ay Suyu Nedir?

Adından da anlaşılabileceği gibi ay suyu, bir süre ay ışığı altında bekletilmiş ve ayın enerjisi ile doldurulmuş olan suya verilen isimdir. Ay suyu uygulamasının kesin tarihi bilinmese de en azından 1800’lü yıllara kadar uzandığı ve bu uygulamanın kökeninin cadılığa dayandığı bilinmektedir.

Ay Suyu Nasıl Yapılır?

Ay suyu yapmak oldukça basit ve uğraş gerektirmeyen bir uygulamadır. Ay suyunu hazırlamak için yalnızca bir kap/kavanoz/şişe ve su gerekir. Tercihinize bağlı olarak, doğal kristallerden de faydalanabilirsiniz.

  • Öncelikle bir kap, şişe veya kase alın. Hazırlayacağınız ay suyunu içmeyi planlıyorsanız, suyu koyacağınız kabın üzerini ince bir örtü ile örtebilirsiniz.
  • Evin içerisinde ay ışığını tam olarak gören bir nokta bulun. Burası cam kenarı, veranda veya balkon olabilir. Su dolu kabı, içerisi veya dışarısı fark etmeksizin bu yerlerden birine bırakın.
  • Suyu ay ışığı altına bırakırken, olumlamalar söyleyebilir veya dua edebilirsiniz. Ay suyunu hangi amaç için kullanacağınızı düşünün. Tıpkı kristal kodlarken olduğu gibi, niyetinizi belirleyip olumlamalar tekrarlayın.
  • Tamamen opsiyonel olan bu aşamada, dilerseniz doğal taşlardan yardım alabilirsiniz. Ay suyunun etkisini güçlendirmek için, özellikle selenit, kuvars ve ay taşı gibi kristalleri, kullandığınız kabın üzerinde veya yanında bırakarak enerji temizliği yapabilir ve niyetinizi güçlendirebilirsiniz.
  • Ay suyunu gece boyunca beklettikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.
Adsiz tasarim 15

Ay Suyu Nasıl Kullanılır?

Ay suyunun kullanım alanları oldukça çeşitlidir ve bu durum, ay suyunun son zamanlarda özellikle popülerleşmesinin sebeplerinden biridir. Dolunay gecesi yapacağınız ay suyunu, temizlikten yemeklere kadar pek çok alanda kullanabilirsiniz.

  • Ev temizliği yaparken, ay suyunu temizlik ürünlerinizin/karışımlarınızın içerisine katabilirsiniz. Ayın enerjisi ile yüklenmiş olan su, ev içerisindeki enerjinin de temizlenmesini ve arınmasını sağlayacaktır.
  • Bitkiler, enerjilerinin canlanması için ay suyundan faydalanabilir. Bitkilerinizi ay suyuyla sulayabilir veya az miktarda serpiştirebilirsiniz.
  • Ay suyunu banyolarınıza dahil etmek, enerjinizi arındırmanın, tekrar şarj olmanın ve ayın güçlü enerjisi ile bağ kurmanızız mükemmel bir yoludur.
  • Doğal taşlar, düzenli aralıklarla temizlenmesi ve arındırılması gereken yüksek enerjili kristallerdir. Her kristal su ile yıkanmaya uygun olmamakla birlikte, doğal taş kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerinizi ay suyu kullanarak arındırabilirsiniz.
Adsiz tasarim 18

Ay Suyu Ne Zaman Yapılır?

Ay suyu yapmak için en uygun zamanlar yeni ay ve dolunay zamanlarıdır. Dolunay, eski enerjileri geride bırakma ve sonlanmalarda alakalıdır. Yeni ay ise, yeni başlangıçlar yapmak ve yeni hedefler koymak için mükemmel enerjiler taşır.

Dolunay ışığı altında yapacağınız ay suyu, vadesi dolmuş enerjilerden arınmanıza ve yapmaktan korktuğunuz sonlanmaları sonunda yapmanıza yardımcı olur. Yeni ayda yapılmış ay suyu ise, koyduğunuz yeni hedeflere daha hızlı ulaşmanız ve çok istediğiniz yeni sayfaları açmanız için size cesaret verir.

Ay Suyu Ne Zaman İçilmeli?

Ay suyu, hazırlandıktan sonra herhangi bir zamanda ve sıklıkta kullanılabilir. Ay suyunu içmek istiyorsanız, bunu genellikle sabah uyandığınızda yemek yemeden önce yapmanız tavsiye edilir. Zaman konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmamakla birlikte, aç karınla içilen ay suyunun hormonları dengelediğine ve kişiyi rahatlattığına dair bir inanç bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping