fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz. 

Yay Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak dokuzuncu sırada gelen Yay burcu, ateş elementinin bir temsilcisidir. İyimser ve pozitif enerjisiyle girdiği her ortamda kendini belli eden Yay burcu kişiler, aydın görüşlü ve özgür düşüncelidir. Düşünce yapılarının geniş kapsamlı olması onları entelektüel olarak kendini ispatlayan burçlar arasında gösterir. Felsefe üzerine kafa yormayı seven Yay burcu, partnerinde de entelektüel derinlik arar. Yay burcunu gölgeye düşen noktalar kişiye fanatiklik getirebilir.

Yay burcu anahtar kelimeleri arasında özgür, samimi, dışa dönük, spiritüel, gezgin, fanatik,istekli, hevesli, filozof, dil uzmanı, arkadaşça, açık fikirli, iyimser, neşeli, sorumsuz, kaprisli, gururlu vardır.

Yay burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

Yay burcu taşları arasında; turkuaz, topaz, ametist, obsidyen, lal taşı ve akuamarin vardır.

Ametist: Bilgeliğin taşı olarak bilinen Ametist kristali, Yay burcunun düşüncelerini dengelemesinde, zihnini berraklaştırmasında, zihinsel yetenekleri geliştirmesinde yardımcı olur. Pozitif enerjisiyle tanınan Yay burcu kişilerine pozitif enerji veren Ametist aynı zamanda özgüven ve iç huzur verir.

Turkuaz: Masmavi rengiyle şifa enerjisini çağıran Turkuaz kristali, Yay burcu kişilere fiziksel ve ruhsal şifalanma getirir. İç huzur ve denge sağlar. 

Obsidyen: Pozitif, iyimser ve samimi Yay burcu kişileri negatif enerjilere karşı koruyan Obsidyen kristali, sahibine sağduyu ve bilgelik kazandırır. Obsidyenin özü sebebiyle koruma kalkanı gibi çalışır.

Yay burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Yay burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında ametist, turkuaz ve lal taşı başta gelmektedir.

Yay burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Yay burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında obsidyen, akuamarin ve turkuaz başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping