fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz. 

Akrep Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak sekizinci sırada gelen Akrep burcu, su elementinin bir temsilcisidir. Su elementi etkisiyle sezgileri kuvvetli ve bir o kadar da şüpheci olarak tanınan Akrep burcu kişiler, aynı zamanda duygularını oldukça yoğu  yaşayan bireylerdir. Duygularını kimi zaman aşırı yoğun yaşamanın gölgesinde inatçılık, kıskançlık ve hatta dik kafalılık olma ihtimali olsa da aydınlık yönünde akrepler yaşama tutunmayı seven, coşkulu ve arzulu insanlardır.

Akrep burcu anahtar kelimeleri arasında gizli, casus, dedektif, zeki, becerikli, spiritüel, düzenli, savunmacı, inatçı, araştırmacı, şüpheci, kıskanç, alıngan, dik kafalı vardır.

Akrep burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

Akrep burcu taşları arasında; turkuaz, hematit, ametist, inci, akik ve opal vardır.

Ametist: Bilgeliğin taşı olarak bilinen Ametist kristali, Akrep burcuna sahip kişilerin zihinsel gelişimini destekler. Bilgelik kazandırır. Akrep burcu kişilerin duygularını dengede tutmaya yardımcı olur.

Turkuaz: Akrep burcu kişilerin sezgilerini ve içgüdülerini besleyen Turkuaz kristali beyni uyarırken mavi rengi ile de su elementini destekler.

Akik: Akik burcu aşırı duygusal anlarda duyguların dengelenmesi noktasında Akrep burcu kişilere destek olur. Negatif ve olumsuz duygulara karşı korur. 

Akrep burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Terazi burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında ametist, inci ve opal başta gelmektedir.

Akrep burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Terazi burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında opal, akik ve turkuaz başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping