fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz. 

Oğlak Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak onuncu sırada gelen Oğlak burcu, toprak elementinin bir temsilcisidir. Toprak elementinin ağırbaşlılığı ve çalışkanlığının yansıdığı Oğlak burcu, güvenilir ve dürüst olarak bilinir. Geleneklerine bağlı olmaya meyilli insanlar oldukları söylenebilir. Görev ve sorumluluk onlar için çok önemlidir. Satürn yönetiminde bir burç olduğu için daha sert ve katı olabilirler.

Oğlak burcu anahtar kelimeleri arasında pratik, katı, yalnız, sabırlı, kararlı, inatçı, tedbirli, verimli, programlı, soğuk, hırslı, konsantre, geleneksel vardır.

Oğlak burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

Oğlak burcu taşları arasında; malakit, kaplan gözü, oniks, opal ve turkuaz vardır.

Malakit: Oğlak burcunun inatçı özelliğine karşı şefkatli ve hoşgörülü davranmasındı destekleyen Malakit kristali, zihni rahatsız edici düşüncelerden temizlemeye yardımcı olur. 

Turkuaz: İç huzur ve denge sağlayan Turkuaz, Oğlak burcu kişilere iyi şans ve güç getirir.

Oniks: Sorumluluk becerileri yüksek olan Oğlak burcunu destekleyen en önemli kristallerden biri olan Oniks, kişinin yalnızlık hissini ortadan kaldırır ve özgüven verir. Öte yandan iletişim becerilerini geliştirmeye yardım eden Siyah Oniks, güçlü enerjisiyle sahibine şans getirir, negatif enerjilere karşı koruma kalkanı görevi görür.

Oğlak burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Oğlak burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında kaplan gözü, turkuaz ve oniks başta gelmektedir.

Oğlak burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Oğlak burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında oniks, malakit ve turkuaz başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping