fbpx

Sarkaç Doğru Cevap Verir Mi?

Sarkaç, kişinin içgüdüsü ile hareket eden ve bilinçaltı ile köprü kuran bir araçtır. Yalnızca “evet” veya “hayır” cevabına sahip olan soruları sorabileceğiniz veya kayıp eşyaların yerini tespit etmek için kullanabileceğiniz sarkaç, gelecekten çok şu anki zamanın enerjilerine odaklanır. Bu sebeple sarkaç, aslında yüksek bilincimizin zaten bildiği fakat bizim her zaman erişme kabiliyetine sahip olmadığımız bilgilerin gün yüzüne çıkartılmasını sağlayarak bizleri doğru cevaba ulaştırır.

Sarkaç Mantığı Nedir?

En basit haliyle sarkaç, sallanma hareketinin gerçekleştirilmesi için bir zincirin ucuna ağır bir nesnenin bağlanması ile oluşturulmuş bir çeşit mekanizmadır. Hareketsiz bir şekilde tutulduğu zaman etrafındaki enerjiye göre hareket etmeye başlayan sarkaç, bilim ve metafizik alanında karşımıza çıkan bir uygulamadır.

Bilimsel olarak yerçekimi kuvvetinin etkisi ile ileri-geri hareketini gerçekleştiren sarkaç, metafizik alanında ise enerji ile çalışır ve oldukça bilinen bir kehanet aracıdır. Sarkaç, kişinin bilinçaltı ve enerjisi ile bağ kurarak çalışır. Bu sebeple sarkacın, gözle görülemeyen enerjilerin ve cevabının bilinçaltımızda saklı olduğu soruların, soru-cevap yöntemi ile ortaya çıkarılmasını sağlayan bir araç olduğu söylenebilir.

pandul 1

Sarkaç Türleri

Sarkaç, görüntüsü, kullanım alanı ve malzemesi sebebiyle birden fazla türe sahiptir. Hangi tür sarkacın seçileceği ise kişinin amacına bağlıdır. Bu amaçlar arasında iyileşme veya bilinçaltında saklanan bazı cevapların gün yüzüne çıkarılması gibi istekler bulunur.

  • Pirinç Sarkaç

Pirinç sarkaç, koruyucu özelliklere ve yüksek frekansa sahip olması nedeniyle tercih edilebilir. Bunun yanı sıra sağlık, bolluk ve bereket enerjisi çekmesi sebebiyle pirinç sarkaç kullanılabilir.

  • Bronz Sarkaç

Genellikle birkaç farklı metaller birleştirilerek oluşturulan bronz sarkaç, enerji iletkenliği açısından son derece uygun bir seçenektir. Bunun gibi farklı metallerden üretilen sarkaçlar, enerji titreşimlerini hissetmede etkilidir.

  • Doğal Taş Sarkaç

Doğal taş sarkaç, belki de bu araçlar için en iyi malzemelerden biridir. Şifalı ve koruyucu enerjisi ile doğal taş sarkaç, bilinçaltı ile iletişim kurmanın etkili bir yolu olmasının yanı sıra, onu üzerinizde taşıyarak enerjisinden faydalanmanızı da sağlar. Kristal kuvars ve pembe kuvars taşları, selenit, lapis lazuli, aventurin ve kaplangözü gibi doğal taşlar, sarkaçlarda en çok tercih edilen kristallerden bazılarıdır.

  • Bakır Sarkaç

Bakır sarkaç, enerjiyi yükseltir ve aynı zamanda dengeler. Bakır sarkacın her tür şifalı enerjiye sahip olduğu söylenir ve bu yüzden sarkaç türleri arasında popüler seçeneklerdendir.

  • Gümüş/Altın Sarkaç

Gümüş veya altın sarkaç, tıpkı bronz pandülde olduğu gibi, iletkenlik açısından en etkili metallerdendir. Gümüş ve altın sarkaçlar, enerji iletiminde önemli bir rol oynadıkları için oldukça etkilidir.

  • Ahşap Sarkaç

Ahşap sarkaç, diğer pandül türlerine göre daha basit ve farklı bir etkiye sahiptir. Diğer sarkaçlar onları çevreleyen her tür enerjiye karşı hassasiyet gösterirken, ahşap sarkaçlar yalnızca onu elinde tutan kişinin enerjisinden etkilenir ve bu yüzden daha kişiye özel çalışır.

pandul 4

Sarkaca Nasıl Soru Sorulur?

Sarkaca soru sorarken rahat ve açık bir zihne sahip olmak önemlidir. Arındırma işlemini tamamladığınız sarkaca soru sormadan önce, onun hareketlerinin ne anlama geldiğini bilmeniz, alacağınız cevabın ne olduğunu anlamak açısından önemlidir.

  • Sarkaca soru sorarken atılması gereken ilk adım, pandülün hareketlerini öğrenmektir. Sarkaçlar yatay veya dikey olmak üzere düz çizgi ve dairesel hareketlerde sallanır. Bu hareketler ileri-geri, sağ-sol, saat yönü veya tam tersinde olabilmektedir. Rahat bir pozisyon aldıktan sonra, ilk olarak yanıt olarak kabul edeceğiniz hareketin yönünü belirlemeniz gerekir. Bunun için sarkacınızdan size öncelikle “evet” cevabını, ardından da “hayır” cevabını göstermesini isteyebilirsiniz.
  • Cevapların sallanma hareketlerini öğrendikten sonra, sarkacınıza cevabını bildiğiniz soruları sorun. “Benim adım (isminiz) mi?”, “ben burada (yaşadığınız şehir) mı yaşıyorum?” gibi spesifik sorular sorup bu sorulara yanıt almak, sarkacınız ile aranızdaki bağlantıyı güçlendirmek ve sarkacın sallanma hareketine göre sizinle nasıl iletişim kuracağını anlamak açısından yardımcı olacaktır.
  • Soru sormaya başlayacağınız bu aşamada, sorularınızın net ve anlaşılabilir olması önemlidir. Aynı zamanda rahat bir konumda olmak, soru sormadan önce meditasyon yapmak ve zihninizi boşaltmak, sarkaç ile bağ kurmanızı ve doğru cevapları almanızı sağlar.
pandul

Sarkaç Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Sarkaç alırken seçim tamamen size aittir ve bu konuda bir kısıtlama yoktur. Önemli olan ise, tıpkı doğal taşlar ve doğal taş takılarda olduğu gibi, içgüdülerinize göre hareket etmek ve çekildiğiniz sarkaca yönelmektir. Öncelikle hangi tür sarkaç istediğinizi ve öncelik vereceğiniz özellikleri belirlemeniz gerekir. Bunlar arasında sarkacın ağırlığı, materyali ve şekli gibi özellikler bulunur. Sonrasında ise beğendiğiniz veya enerjisine çekildiğiniz sarkacı almanız uygun olacaktır.

Sarkaç Bakımı Nasıl Yapılır?

Sarkaç bakımını, özellikle sarkacı kendinizden başka biri için kullanacağınız zaman önemlidir. Hangi malzemeden yapılmış olursa olsun, pandülün enerjisi onu kullanan kişiyle veya bulunduğu ortamla etkileşim halindedir. Tıpkı doğal taşlar gibi enerjisi kişiye özgü olan sarkaçlar, fal amacı ile kullanıldıklarında düzenli olarak temizlenmelidir. Bunun yanı sıra, yalnızca kendiniz için kullanacağınız sarkacı ihtiyaç duydukça temizleyebilir, kullanmadığınız zamanlarda bez bir torbanın içinde muhafaza edebilirsiniz.

pandul 3

Pandül Enerjisinin Temizlenmesi

Pandül enerjisinin temizlenmesi, onu kullanmaya başlamadan önce yapmanız gereken ilk işlemdir. Sarkaç enerjisinin temizliği, kullanılan malzemeye göre değişmekle birlikte doğal taşları arındırma yöntemlerini kullanarak da sarkaçların enerjilerini temizleyebilirsiniz.

  • Pandülü tuz dolu bir kasede bırakmak, herhangi bir tür pandülün enerji temizliği için etkili olacak bir yöntemdir. Birkaç saat tuz içinde bırakacağınız sarkacınız, enerjisi temizlenmiş ve kullanıma hazır olacaktır.
  • Tıpkı tuz gibi, sarkacı toprağa gömülü bırakmak da etkili bir yöntemdir. Özellikle doğal taş sarkaçların enerji temizliğinde etkili olacak olan bu yöntem, metal ve ahşap sarkaçlar için de etkilidir.
  • Sarkacı sıcak veya soğuk su ile yıkamak, yine kullanılan malzemeye göre uygulanabilecek bir temizlik yöntemidir. Pek çok farklı yapıya sahip olan kristaller, sertlik derecelerine göre su ile yıkanmaya uygun olmayabilir. Bu sebeple, sarkacınızı su ile temizlemeden önce malzemesini iyi araştırmalı ve su ile temasının uygun olup olmayacağını öğrenmeniz gerekir.

Doğal taş arındırma ve bakım yöntemleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için buraya tıklayın.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping