fbpx

Yaratıcılık, etrafımızda var olan fırsatları görmemizi sağlayan ve bize ilham veren yoğun bir güçtür fakat yeterine iyi hissetmediğimizde veya negatif enerjilerin yoğun olduğu zamanlarda bu gücü keşfedemeyebiliriz. Doğal taşlar, içlerinde barındırdıkları yoğun enerji ile kişileri şifalandırdığı ve alanı temizlediği gibi yaratcılık enerjisini ortaya çıkaracak titreşimleri de yayabilirler. 

Doğal taşlar odak gücünüzü artırıp öz farkındalığınızı yükselterek yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarır. Günlük hayatınızda, çalışmalarınızda veya hazırladığınız projelerde titreşiminizi artırarak yaratıcılık enerjisini alanınıza davet etmek için kristallerin enerjilerinden yardım alabilirsiniz.

Karnelyan

Karnelyan taşı, yaydığı iyimserlik ve olumlu enerjilerle fikirlerinizi eyleme geçirmenize yardımcı olur. Başladığınız işler ve projelerde daha özgüvenli adımlar atmanızı sağlar. Odaklanma sorunu yaşayanlar için zihinsel berraklık getirir. Ayrıca negatif enerjilere karşı koruma görevi görür.

Karnelyan taşı, yaratıcılığın merkezi olan sakral çakra ile çalışır. Sakral çakranın rengi turuncu olduğu için turuncu tonlarındaki doğal taşlar da yine bu bölgeyi ve dolayısıyla yaratıcılığı aktive eder. Stres ve depresyon gibi olumsuz duygulardan arındırır ve pozitif enerji yayar.

carnelyan

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli, yaratılık titreşimine girmek için muhteşem bir doğal taş. İçsel huzur ve spiritüel farkındalık verir. Lapis Lazuli kristalinin yaydığı enerjiyle liderlik, iletişim becerileriniz gelişir ve özellikle yaratıcılık gerektiren grup çalışma ve projelerinde yaratıcı özelliğinizin artmasını sağlar. 

Psişik olarak sezgileri de artırdığı için doğru zamanlarda doğru kararlar almanızı sağlar. Yaratıcılığın yanında sabır, özgüven verirken kendinizi ifade etmeniz noktasında sizi destekler. İletişim ve ifade desteği sayesinde yaratıcılık titreşiminizi artırır.

Adsiz tasarim 50

Sitrin

Sitrin, düşüncelerinizi gerçekleştirebilecek titreşimi yayan, yaratıcılığı inanılmaz destekleyen müthiş bir doğal taştır. Pozitif enerjiyi çeker ve ihtiyacınız olan desteği sağlar. Güneş ışığına benzer rengiyle kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Motivasyon kaynağıdır. Hedeflerinize ulaşmanız için ihtiyacınız olan motivasyonu ve desteği sağlar. Başarı getirir.

Güçlü enerjileri çeken bir doğal taş olduğu için yaratım meditasyonlarında da oldukça güçlü çalışır. Doğru şekilde çalıştırırsanız hedeflerinize, hayallerine giden yolda çok büyük adımlar atmanızı sağlar. Yeni fikirler ve düşüncelere alan açtığı için yaratıcılık kısmında da çok destekleyicidir.

Adsiz tasarim 11

Kaplan Gözü

Kaplan Gözü, yaratıcılık noktasında en etkili ve güçlü kristallerden biridir çünkü her şeyden önce özgüvenini yükseltmene yardımcı olur. Çıktığınız yola sadık kalmanızı, hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmanızı sağlar. Kaplan Gözü bolluk ve bereketi de çektiği için finansal anlamda da bir rahatlık getirebilir. Finansal konulara, yeni iş fikirlerine odaklı olduğunuz dönemlerde Kaplan Gözü kullanmak olumlu bir titreşim yaratabilir.

Negatif enerjiye karşı bir koruma görevi gördüğü için daha odaklı ve motive bir şekilde çalışmanızı sağlar. Yaratıcılık için çok önemli olan odak ve konsantrasyonu sağlamanıza destek olur. Negatife karşı koruyarak alanı temiz bıraktığı için yeni fikir ve deneyimlere açık ve cesur olursunuz.

kaplangozu

Garnet

Garnet ortaya çıkardığı olumlu titreşimlerle daha pozitif bir alan yarattığı için yaratıcılık enerjisini de harekete geçirir. Yaratıcılık enerjini arttırmak için olaylara farklı bir bakış açısından bakabilmeyi sağlar. Kullandığınız ortamdaki olumlu enerjiyi yükseltir. İşlerinize odaklanmanızda yardımcı olur. Ateş elementini çalıştırarak yaratıcılık enerjisini yükseltir.

Garnet taşı kök çakrayı aktive ettiği için de yaratıcılık konusunda çok güçlüdür çünkü hayal gücünü genişletir. Olumsuz alışkanlıklarınızı kırmanızı sağlar. Bilinçaltınıza yeni fikirler üretebilmesi için titreşimler gönderirken yeni fikirleriniz üzerine odaklanmanızı sağlar. Özgüveni artırır ve mutluluk titreşimi yayar.

granat

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping