fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz. 

Yengeç Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak yılın dördüncü burcu Yengeç burcudur. Ay tarafından yönetilen Yengeç burcunun elementi sudur. Melankolik ve aşırı duygusal olan yengeç burçları genellikle içe dönüktür. Seçilen kristaller Yengeç burçlarının melankolikliğini ve duygularını aşırı yoğun yaşama özelliğini ortadan kaldırmaya yardımcı olmalıdır. Ruh halleri çok sık değişir. Aile değerleri, dostluk ve aşk Yengeç burçları için çok önemlidir. Sadık, iyimser ve yardımseverdir.

Yengeç burcunun anahtar kelimeleri arasında anaç, bakım, koruma, eğitim, ruh haline göre davranan, bağımlı, tembel, hafızası güçlü, anlayışlı, değişken, hassas, ruhsal, duygusal, yurtsever, düzensiz, üretkenlik vardır.

Yengeç burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

Yengeç burcu taşları arasında; beyaz ve pembe akik, ay taşı, kuvars, yakut, zümrüt ve yeşim taşları vardır.

Zümrüt: Parlak rengi ve görünümüyle dikkat çeken zümrüt taşı, olumlu enerji verirken iletişim becerilerini destekler. Zümrüt aynı zamanda bilgeliğin ve felsefenin efendisidir. Sinirleri yatıştırır, sakinlik verir. Yengeç burçlarının duygusal düşüş dönemlerinde canlanmalarına yardımcı olur. Özgüven ve cesaret verir.

İnci: İnci kristali, evlilik ve doğurganlığın sembolüdür. Bu nedenle özellikle Yengeç burcu kadınları için faydalı olabilecek en muhteşem kristallerden biridir. Çekici bir gizem kazandırır, evlilik içi ilişkileri güçlendirir. İnci, sahibini hem özel hayatında hem de iş hayatında ihanet ve aldatılmalardan korur. Öte yandan, kötü niyetli kişilerin saldırılarına karşı da inci tılsım olarak kullanılır.

Yakut: Yakut muhteşem bir tutku taşıdır. Yengeç burcunun uğurlu kristali olan yakut sahibine enerji verir, başarılı ve sağlam adımlar atmasını sağlar. Yengeç kadınlarının kullanması tavsiye edilen bir taştır.

Akuamarin: Akuamarin su elementini temsil eden bir kristaldir ve yine bu elementin burcu olan Yengeçler için de çok güçlü etkilere sahiptir. Sükunet ve metanet verir. Bu taş hem Yengeç kadınları hem de erkekleri için uygundur. Akuamarin aile bağlarını güçlendirir, duyguları geliştirir. İnci ve opal gibi özellikle evli Yengeç kadınlarının kullanılması tavsiye edilir.

Yengeç burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Yengeç burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında İnci, Zümrüt, Yakut ve Akuamarin başta gelmektedir.

Yengeç burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Yengeç burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında Akuamarin, Zümrüt ve Yakut başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping