fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz.

İkizler Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak yılın üçüncü burcu İkizler burcudur. Merkür tarafından yönetilen İkizler burcunun elementi havadır. Hızlı düşünürler ve bu hızlı düşünceleri gibi alelacele, çabuk hareket ederler. Aynı anda birkaç işi birden yapma eğilimleri vardır. Birçok işe kolaylıkla adapte olabilirler. Dolayısıyla değişik karakterli olmaları ile bilinirler. Gayet neşeli ve mutlu oldukları bir anda, birden mutsuz olabilirler. Bu değişken düşünce ve hareketlerinden dolayı çok yanlış anlaşılabilirler.

İkizler burcunun anahtar kelimeleri arasında meraklı, iletişim odaklı, çok yönlü, değişken, esnek, konuşkan, endişeli, yüzeysel, ilgi alanları çok olan, konuşkan, sebatsız, ele geçirilmesi ve anlaşılması güç vardır.

İkizler burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

İkizler burcu taşları arasında; yeşim taşı, kaplan gözü, akik, zümrüt, ay taşı, akuamarin, inci, yeşil ve mavi safir, jasper, necef taşı, heliodor, kehribar vardır.

Akik:  Nazardan ve kötü enerjilerden korunmak için çok etkilidir. Özgüven verir ve aynı zamanda sezgiyi geliştirmeye yardımcı olur.

Zümrüt: Parlak rengi ve görünümüyle dikkat çeken zümrüt taşı, olumlu enerji verirken iletişim becerilerini destekler. Zümrüt aynı zamanda bilgeliğin ve felsefenin efendisidir. Sinirleri yatıştırır, sakinlik verir. İkizler burcunun duygusal düşüş dönemlerinde canlanmalarına yardımcı olur.

Safir: Mavi rengin huzur ve sükunetini kendinde barındıran safir, kişinin ruhsal bozukluklarının iyileşmesine, doğru kararlar vermesine, kendisini şüphe ve yalanlardan korumasını sağlar.

Kaplan Gözü: Agresif, kıskanç ve şüpheci eğilimlere yatkın olabilecek İkizler burçları için çok etkili bir kristaldir. Etrafınızda olup bitenleri farketmeye ve doğru algılamaya yardımcı olur. Kaplan Gözü kristali gümüş ile uyum içindedir. Kaplan Gözü taşlı yüzükler İkizler burcu için ideal takılardan biri olabilir.

İnci: İkizler burcunun önemli kristallerinden olan İnci, kişiyi kötü niyetli insanlardan korur. İnci ilişkide saflığı korur, aileye daimi huzur getirir. Öz güven açısından da olumlu etkiler sahiptir.

İkizler burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

İkizler burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında İnci, Zümrüt, Safir ve Pembe Ay Taşı başta gelmektedir.

İkizler burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

İkizler burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında Akik, Kehribar, Jasper başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping