fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz. 

Aslan Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak beşinci burç Aslan burcudur. Güneş tarafından yönetilen Aslan burcu, ön planda olmayı ve kendilerini göstermeyi severler. Güneş etkisiyle son derece enerjik ve yaratıcı olan Aslan burçları heyecanlı ve hayat doludur. Aslan burcunun bu canlandırıcı enerjisinin yanı sıra öz farkındalıkları ve liderlik yönleri çok kuvvetlidir.

Aslan burcunun anahtar kelimeleri arasında iyimser, sıcak, organizatör, dogmatik, çok çalışkan, ısrarlı, inatçı, dramatik, renkli, cömert, savurgan, gururlu, sevgi ve ilham kaynağı, yaratıcı, oyuncu, lider vardır.

Aslan burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

Aslan burcu doğal taşları arasında; kuvars, kehribar, kaplan gözü, oniks, akuamarin ve jasper vardır.

Kehribar: Kehribar bir Güneş taşıdır. Güneşten aldığı büyük bir enerjiyle Aslan burcunu temsil eden en güçlü taş olarak bilinir.  Kehribar, bu burcun temsilcilerini cömert ve neşeli yapar, öfke ve kıskançlıklarla başa çıkar. Kehribar, sıcak enerjisiyle kişiyi daha sevecen ve neşeli yapar.

Akuamarin: Aslan burcuna uygun kristaller arasında  rengiyle farklılık gösteren özel bir taştır. Aslan burçları için genellikle Güneş enerjisi taşıyan ve Güneş renklerine sahip taşlar önerilir ancak akuamarin mavi renklidir. Bu taş, yoğun ateş enerjisinin etkisiyle çabuk sinirlenme potansiyeli olan Aslan burcu kişilerinin sakinleşmesine ve rahatlamasına yardımcı olur. 

Aslan burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Yengeç burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında kehribar, lal ve akuamarin başta gelmektedir.

Aslan burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Aslan burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında kaplan gözü ve kehribar taşları başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping