fbpx

Terahertz Taşı Faydaları

  • Yaydığı titreşimler sayesinde, stres ve aşırı yorgunluğa iyi gelir.
  • Zihinsel bulanıklığı kaldırarak net kararlar vermeyi sağlar ve negatif enerjileri uzaklaştırır.
  • Yaratıcılığı arttıran taş, sahip olduğunu bilmediğiniz yetenek ve kabiliyetlerinizi keşfetmenize yardımcı olur.
  • Verdiği özgüvenle negatif enerji ve kaotik durumların üstesinden gelmenize yardımcı olur ve hayallerinize daha hızlı ulaşmanızı sağlar.

Terahertz Taşı Özellikleri

  • Vücudumuzda bulunan terahertz frekansları, ara sıra “Yaşam Radyasyonu” olarak adlandırılır ve terahertz taşının yüksek titreşimi, insanlar için şifalı etkilere sahiptir.
  • “Titreşim taşı” olarak da adlandırılır.
  • Özellikle koruma ve iyileştirme enerjileri ile öne çıkar.
  • Görünüşü itibari ile hematit taşı ile benzerlik gösterir. Fakat, bu iki taş, yapısal olarak birbirlerinden oldukça farklıdır.
  • Elde edilmesi zor bir taş olduğundan dolayı, diğer kristallere göre daha pahalı ve nadirdir.
Adsiz tasarim 2022 12 04T033347.892

Terahertz Taşı Vücuda Yararları ve Etkisi

  • Dolaşım sistemini ve kan dolaşımını güçlendirir.
  • Direnci arttırır ve vücuda canlılık enerjisi verir. Vücuttaki tembellik ve yorgunluğun giderilmesine yardım eder.
  • Diş ve kemikleri güçlendirir.
  • Yaşlanma sürecini yavaşlatarak, daha genç, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.
  • Doku hücrelerinin onarılma sürecini hızlandırarak, aynı zaman bağışıklığı güçlendirir.

Tüm bu özellikler, geçmiş dönemlerden günümüze gelen inanışlardır. Bilimsel hiçbir kanıtı bulunmamaktadır.

Terahertz Taşı Anlamı Nedir?

Terahertz taşı, kuvars veya kumdan silika minerali çıkarılarak elde edilen, insan yapımı bir taştır. 10 yıl önce Japon bilim insanları tarafından üretilen taş, doğal bir kristal olmasa da oldukça güçlü ve iyileştirici enerjilere sahiptir.

Terahertz Taşı Ne İşe Yarar?

Terahertz taşı, gözle görülemeyen fakat insan vücuduna faydalı olduğu bilinen yüksek titreşim yayan bir taştır. Terahertz taşının bu titreşimi ve sahip olduğu güçlü enerjisi, stres, anksiyete ve yorgunluk gibi durumları azaltıcı etkiye sahiptir. Bunun yanı sıra, kan basıncını düzenlemek, kemikleri güçlendirmek ve vücudu yenilemek için de kullanılır.

Terahertz Taşı Zararlı Mı?

Terahertz taşının bilinen ve gözlenen bir zararı bulunmaktadır. Fakat, taşın yaydığı titreşim, enerjiye oldukça hassas olan insanlara fazla gelebilmesi ile kişide baş dönmesi, yorgunluk ve mide bulantısına sebebiyet verebilir. Bununla birlikte, bu etkilerden birini yaşıyorsanız taşı kullanmaya ara vermeniz ve taşın temizliğini mutlaka yapmanız tavsiye edilir.

Terahertz Taşı Nasıl Temizlenir?

Terahertz taşı, diğer doğal kristaller gibi doğanın içinden gelmese de, yaydığı şifalı titreşimlerle doğal taşlardan pek de farkı olmayan bir taştır. Terahertz taşının faydalarından yararlanmaya devam etmek için, onu belli aralıklarla temizlemeniz gerekmektedir.

  • Terahertz taşı, ılık ve sabunlu su ile yıkanabilir. Taşın enerjisini arındıracak olan bu yöntem, aynı zamanda taşın parlaklığını kazanmasına yardımcı olacaktır. Taşınızı yıkadıktan sonra dilerseniz yumuşak bir fırça veya bez yardımıyla yüzeyini temizleyebilirsiniz.
  • Ayın güçlü enerjisi, tıpkı her doğal taşta olduğu gibi, terahertz taşı için de oldukça güçlü bir enerji yenileyicidir. Ay ışığının altında terahertz taşınızı bir gece bekletmek, taşın enerjisinin arınmasını ve yenilenmesini sağlar. Buna ek olarak, eğer bir şeffaf kuvars kristaline sahipseniz, arındırma işleminin daha etkili olması için bu yöntemi uygularken iki taşı yan yana bırakabilirsiniz.

Terahertz Taşı Kullanımı

Terahertz taşının kullanımı, başta aksesuarlar ve meditasyonlarda olmak üzere, gua sha aracı olarak da oldukça yaygınlaşmıştır. Terahertz gua sha taşı, taşın yaydığı titreşimler sayesinde, cilt dokusunun yenilenmesini hızlandırır ve daha sağlıklı, pürüzsüz bir cilt için ekstra fayda sağlar.

Terahertz taşı aksesuarlar ise, taşın şifalı enerjisinden faydalanmak isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Terahertz taşından kolye, bileklik, küpe veya yüzük takmak, sizleri etrafınızdaki zararlı radyo dalgalarına ve negatif enerjilere karşı korur; aynı zamanda stres ve yorgunluğunuzu atmak için birebirdir.

Terahertz Taşı Gerçek Mi Nasıl Anlaşılır?

Terahertz taşı, nadir bulunan bir taştır ve bu sebeple piyasada oldukça sahte ürüne rastlamak mümkündür. Terahertz taşınızın gerçek olup olmadığını anlamanın oldukça basit ve etkili bir yolu bulunmaktadır.

  • Terahertz taşı, termal iletkenliğe sahip olan bir taştır. Bunun anlamı, taşın saniyeler içerisinde yüksek sıcak ve soğukluğa ulaşabileceğidir. Terahertz taşını bir buz küpünün üzerine koyduğunuzda taşınız ısınacak ve buzu saniyeler içerisinde eritecektir. Eğer bu etkiyi gözlemleyemiyorsanız, terahertz taşınız sahtedir.

Gerçek kristallerden üretilmiş aksesuarlarımızı ve diğer ürünlerimizi gözden geçirmek/satın almak için buraya tıklayın.

Terahertz Taşı Yıkanır Mı?

Terahertz taşı, yapısı gereğiyle su ile yıkanmaya uygun bir taştır.

Terahertz Taşı Hangi Taşla Kullanılır?

Terahertz taşı, yaydığı enerji ve sahip olduğu faydalar ile diğer doğal kristaller kadar güçlü, hatta bazılarından daha nadir olan bir taştır. Doğal taşlar ile terahertz taşı birlikte kullanıldığı zaman, taşın etkileri arttırılabilir.

Terahertz ve siyah turmalin taşları, korunma için edinmek isteyeceğiz bir kombinasyondur. Koruyucu enerjileri yüksek olan bu iki taş, radyasyon ve elektromanyetik dalgalar başta olmak üzere, negatif enerjilere karşı koruyucu kalkan oluşturur.

Terahertz ve florit taşlarının birlikte kullanımı, odak ve konsantrasyonu arttırmak; zihin bulanıklığını temizlemek için idealdir. Terahertz taşı, var olan enerjiyi anında yenileyerek zihni arındırırken, florit taşı ise güçlü bir konsantrasyon enerjisi yayar. Bu iki taşın birlikteliği, dağınık zihinler için idealdir.

Terahertz Taşı ile Meditasyon

Terahertz taşı ile meditasyon, zihin için mükemmeldir ve bu taş, meditasyon enerjisine geçiş sürecinde yardımcıdır. Meditasyon yaparken terahertz taşını yakınınızda veya üzerinizde bulundurmak, odaklanmanızı ve rahatlamanızı sağlayarak, bu süreci en verimli şekilde geçirmenize olanak verir. Ayrıca, terahertz taşı ile yapılan meditasyonlar, kişinin tezahür yeteneğini arttırarak, hayallerine ulaşmasını kolaylaştırır.

Terahertz Taşı Neden Çatlar

Terahertz taşı, sertlik derecesi çok yüksek olmayan ve yere düştüğü zaman çatlayabilen, hatta kolaylıkla parçalara ayrılabilen bir taştır. Bu sebeple, ağır işler yaparken taşınızı çıkarmanız ve fiziksel darbelere karşı dikkatli olmanız tavsiye edilmektedir.

Etraflarındaki enerjiyi değiştirme ve dönüştürme kabiliyetine sahip olan taşlar, negatif enerji etkisi ile çatlayabilir. Fazla enerji yüklenmesi, bulunduğu ortama uyumlanamaması ve görevini tamamlaması, terahertz taşının çatlama nedenleri arasındadır.

Terahertz Taşı Burçları

Terahertz taşı, bütün burçlar ile uyumludur.

Terahertz Taşı Uyumlu Olduğu Çakra

Terahertz taşı, özellikle kök çakra ile uyumlu çalışır.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping