fbpx

Teknolojinin gelişmesiyle beraber çevresel uyaranların artması, yaşadığımız duygusal veya psikolojik etmenler, konstantrasyon ve odak süremizde çarpıcı bir etki bıraktı. Ders çalışırken, kitap okurken veya iş yerinde odaklanmakta sorun yaşıyorsanız, doğal taşların inanılmaz şifalı enerjileri size bu noktada destek olabilir. 

Ametist

Spiritüel alanla ilgili çalışma yapanların en yakından tanıdığı kristallerden biri olan Ametist, konsantrasyon noktasında da muhteşem bir destek sağlar. Ametist kristali, güçlü titreşimiyle enerji alanınızı bir kalkan içerisine alarak negatif enerji, insan ve varlıklardan korunmanızı sağlar. Kötü enerjiyi şifalandırarak dönüştürür. 

Ametist kristali, zihinsel bir berraklık da getirir ve zihninizi arındırır. Bedendeki fazla elektrik yükünü de alarak hem fiziksel hem spiritüel bir şifalanma sağlar. Fiziksel ve zihinsel fazlalıkların atılması ile kişinin konsantrasyonunu güçlendirir, hedeflerinde ve amaçlarında sağlam adımlar atmasını destekler.

Adsiz tasarim 2022 10 18T151228.984

Kaplan Gözü 

Kaplan Gözü, konsantrasyon noktasında en etkili ve güçlü kristallerden biridir çünkü her şeyden önce özgüven ve odağı yükseltmeye yardımcı olur. Çıktığınız yola sadık kalmanızı, hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmanızı sağlar. 

Negatif enerjiye karşı bir koruma görevi gördüğü için daha odaklı ve motive bir şekilde çalışmanızı sağlar. Yaratıcılık için çok önemli olan odak ve konsantrasyonu sağlamanıza destek olur. Negatif enerjilere karşı koruyarak alanı temiz bıraktığı için yeni fikir ve deneyimlere açık ve cesur olmanızı sağlar.

Adsiz tasarim 2022 10 18T094621.106

Kristal Kuvars 

Kristal Kuvars berrak rengi, transparan ve sade yapısıyla bilinen güçlü bir kristaldir. Bu kristal, fiziksel ve mental olarak rahatlama sağlamasının yanı sıra odağınızı artırma noktasında da oldukça etkilidir. Zihne berraklık vererek enerji alanınızı genişletir. Negatif enerjilere karşı da koruma gücü bulunan Kristal Kuvars, enerji alanınızı arındırıp dengelediği için kaslarınızda ve eklemlerinizde bulunan stresi azaltarak, zihinsel berraklık ve konsantrasyonu güçlendirir.

kristal 2

Mavi Safir 

Mavi Safir, öz disiplin noktasında çok güçlü bir kristaldir. Fiziksel ve zihinsel aktiviteleri artırma enerjisi taşıyan Mavi Safir, kolaylıkla konsantre olmamızı sağlar. Dikkat, hafıza, hatırlama gibi özellikleri geliştirirken, stresi hafifletir ve etkili diyaloglar kurabilmek noktasında destek olur. Mavi Safir, yeni bilgiler öğrenmek ve bu bilgilerin hafızanıza kazınmasını sağlarken, spiritüel gelişiminizde de oldukça etkilidir.

Adsiz tasarim 2022 10 18T123134.767

Dumanlı Kuvars

Negatif enerjilere karşı güçlü bir koruma sağlayan Dumanlı Kuvars kristali, zarif doğasına karşın negatif enerjileri dönüştürerek toprağa iletir. Öfke, kin, kızgınlık, küskünlük gibi yorucu ve ağır enerjileri şifalandırır dolayısıyla alanınıza giren negatif titreşimlerden arındırarak konsantrasyonunuzu güçlendirir. 

Radyasyon ve elektrik gibi enerjileri de bedenden arındırarak hem fiziksel hem psişik koruma sağlarken, zihninizin daima aktif kalmasına sebep olur. Anlık dikkat dağıtıcı etmenlere karşı koruduğu için konsantrasyon noktasında çok güçlü titreşimler yayar. 

Adsiz tasarim 2022 10 18T132146.844

Lapis Lazuli

Ders çalışma taşı denince akla ilk gelen kristallerden biri olan lapis lazuli, uzun yıllar boyunca bilgelik, zeka, ve iletişimle ilişkilendirilmiş taşlardan biridir. Lapis lazuli taşı, derin mavi rengi ile aynı zamanda “bilgelik taşı” olarak bilinir. Özellikle öğrenciler için doğal taş seçeneklerinden biri olan bu kristal, dikkat dağınıklığına iyi gelen ve odaklanmayı arttıran yüksek enerjili bir taştır.

Öz farkındalığı ve ifade yeteneğini geliştiren lapis lazuli taşı, yaygın olarak zihin üzerindeki pozitif etkileri ile bilinir. Hafızayı güçlendirdiği bilinen taş, zihinsel yetenekleri arttırmasıyla, çalışma ortamında kullanılabilecek ve odaklanmak için tercih edilebilecek en uygun taşlardan biridir.

Blog Gorselleri 5

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping