fbpx

Şans hayatımızı birçok açıdan etkileyen önemli bir noktadır. Uyandığımız andan uyuyacağımız ana kadar yaptığımız seçimlerin getirilerinin bizim için birer iyi veya kötü şans olduğunu düşünürüz. Peki şansımızın birçok noktada yaver gitmesi için neler yapabiliriz? 

Doğal taşlar güçlü enerjileriyle hayatımıza şansı çekebilirler. Birçok farklı renk, doku ve yapıdaki doğal taşların her biri, farklı titreşimler yayarak farklı noktalardan şansımızı arttırabilir. Şans titreşimini arttırmak için kullanılan en etkili doğal taşları sizler için derledik:

Aventurin

Aventurin hem şansı hem de bolluk bereketi, maddi başarıyı hayatınıza çekmek için kullanabileceğiniz güçlü titreşimlere sahip bir doğal taştır. Hedef ve amaçlarınıza giden yolda karşınıza çıkabilecek potansiyel kötü enerji ve blokajları ortadan kaldırır. Adeta bir kalkan görevi görerek alanınızı negatif enerji ve etkilerden korur. Stres ve endişeden arınmak için de oldukça etkilidir.

Hayatta başarıya ulaşmak için etkili olan aventurin, maddi imkanlarını geliştirmek ve yeni bir işe başlamak için gerekli olan başarı, iyi şans ve olasılıkları hayatınıza çeker. Umut, neşe ve mutluluğu hayatınıza çeker ve karşılaştığınız zorluklarla mücadele etmenizi kolaylaştırır.

Pembe Kuvars

Pembe kuvars taşı yaydığı sevgi ve aşk titreşimleriyle iyi şansı hayatımıza çeken en güçlü kristallerden biridir. Bunun yanı sıra şifa ve spiritüel gelişim noktasında da çok güçlü enerjiler yayan pembe kuvars taşı, dilek ve niyetlerimizi yaparken de kullanabileceğimiz etkili bir taştır. Pembe kuvars taşı ile yapılan dilek ve niyet çalışmalarında, kristal yeni olasılıkları çekmek için güçlü bir frekans yayar. 

Hem aşk hem de şans açısından çok güçlü titreşimleri olan pembe kuvars taşı sizi hep daha iyiye götürecek frekanslar yayarken hem dileklerinizi gerçekleştirmek hem de başarılı olmanız için ihtiyacınız olan şans ve çekim gücünü hayatınıza getirir.

Adsiz tasarim 62

Kaplan Gözü

Kaplan gözü para ve refah gibi daha maddi konularda şansınızı arttırmak istiyorsanız kullanabileceğiniz güçlü bir kristaldir. Bu kristal hayattaki amaçlarınıza odaklanmanız, hayallerinize ulaşmanız ve iş hayatınızda daha şanslı olmanız için gerekli güçlü pozitif enerjileri hayatınıza çeker.

Ateş elementiyle çalışan kaplan gözü kristali, gün içerisinde ve hayatınızda atacağınız önemli adımlar ve başlangıçlar için ihtiyacınız olan motivasyon ve başlatma enerjisini verir. Hayatınıza doğru insanları çeker, başarmanız için her türlü olumlu enerjiyi yansıtarak size hayat yolunda destek olur.

Adsiz tasarim 2022 10 18T094459.871

Lal Taşı

Lal taşı, hayallerinizi ve alanınızı koruyarak hayatınıza şans çeken güçlü taşlardan biridir. Şansınızı arttırarak hayatınıza olumlu enerjiler çeker, amaçlarınıza ulaşmanız için gerekli olan cesaret, özgüven, motivasyon ve enerjiyi sağlar. Eğer spesifik bir hayaliniz varsa bu taşı kullanmanız sizi hayalinize inanılmaz yaklaştıracaktır.

Lal taşı kötü karmadan; korku, öfke gibi negatif enerjilerden arınmak için de etkili ve güçlü bir taştır. Atacağınız önemli adımlar, vereceğiniz önemli kararlar noktasında da sizi destekleyen lal taşı, olumsuz enerjiyi uzaklaştırarak hayatınıza şans ve olumlu enerjileri çeker. 

granat

Karnelyan 

Karnelyan kristali, yüzyullardır şans ve çekim taşı olarak bilinmektedir. Hayatınıza maddi manevi olarak her alanda şansı çekebilecek olan bu kristal, özgüveninizi artırmasının yanı sıra alanınızı negatif enerjilerden korumak için de çok etkili bir doğal taştır. 

Karnelyan taşı güçlü titreşimleriyle hedeflerinize ve başarıya ulaşmak için ihtiyacınız olan fırsatları karşınıza çıkarır. Maddi anlamda güçlenmek, bolluk ve bereketi hayatınıza çekmenizi sağlarken motivasyon ve kararlılığınızı destekler.

carnelyan

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping