fbpx

Pembe Kuvars Kristalini Anlamak ve Doğru Kullanmak

Herkese merhaba bir blog yazımızda daha beraberiz. Bugünkü konumuz pembe kuvars. Hepimizin severek kullandığı bu kristali hem kayaç hem de kolye formunda birden fazla tasarımla sizlerle buluşturduk.

Pembe kuvarsı araştırdığınızda karşınıza bir ‘’aşk taşı’’ olarak sunulur. Fakat burada aşktan kastımız nedir? Bunu irdelemek gerekir. Pembe kuvars, başka insanın sizi sevmesini, istemesini ya da arzu etmesini sağlamayacaktır. Sevgiyi almak ve kabul etmek kendi zihnimizin sürecidir. Her sevgi, kişinin kendine verdiği değerle nitelendirilir. Bu yazıyı bir Venüs retrosunda kaleme almak ve sevginin nasıl bir terim olduğunu anlatmak da evrenin cilveli bir eş zamanlılığı olarak görüyorum. 25 Haziran 2020 tarihine kadar Venüs gökyüzünde retro pozisyonda olacak. Sevgiyi alma, gösterme ve hissetme şekillerimiz sarsılacak, sorgulanacak, bir takım sınavlardan geçecek. Artık bazı şeyleri sevmediğimizi fark edeceğiz örneğin, bazı şeyleri uğurlamamız gerektiğini. Bize acı çektiren durumları ve kişileri, paspas altı ettiğimiz konuları önümüze serecek. Bu nedenle 25 Haziran 2020’ye kadar venüsün bu sıkıntılı pozisyonunda hepimiz pembe kuvarslarımıza sarılmalı, bizi aşağı çeken, haketmediğimizi düşündüğümüz sevgi biçimlerini şifalandırmalıyız.

  d80b737e cfed 49ce 8340 c5317e987505

  • Yukarıdaki görselde görmüş olduğunuz kalp şeklindeki pembe kuvarsımızı web sitemizde bulabilirsiniz.

 

  • Kişisel doğum haritalarında Venüsü retro pozisyonda bulunan, venüsün diğer gezegenlerle sert açıları olan kişiler de pembe kuvarsı tercih edebilirler. Fakat bu bir kural, bir yasa değildir. Sevgiyi gösterme biçiminiz, ya da sevgiyi alma biçiminizde bir tıkanıklık, bir aksama ve hissizlik var ise. İnsani duygulardan biri olan ‘’kıskançlık’’ gibi duygular bu aralar epey etrafınızı sardıysa ve aynaya baktığınızda artık kendinizi sevmediğinizi, dişil enerjinizi ortaya çıkaramadığınızı düşünüyorsanız pembe kuvars tam da sizin taşınız. Kendini sevmenin, kusurları ile kabul etmenin taşıdır pembe kuvars. Aşk’ı kabul etmenin yolu da kendini kabul etmekten geçer. Ne mutlu kendini tüm köşeleri ile kabul edebilene. Kendini kabul eden, aşkın her halini tüm saflığıyla kabul edecektir. Bu nedenle pembe kuvarsa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, yukarı anlatılanları hayatınıza çekmeyi istiyorsanız doğru taşa yöneliyorsunuz demektir.

Venüs aynı zamanda parayı sembolize eder. Bolluk, bereket çalışmalarında ve olumlamalarında da pembe kuvarsı tercih edebilirsiniz. 

Pembe kuvars vücutta ise kalp çakrasına hitap eder.

 

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping