fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz.

Boğa Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak yılın ikinci burcu Boğa burcudur. Venüs tarafından yönetilen Boğa burcunun elementi topraktır. Sakin ve güvenilir yapıları ile hayatın güzelliklerine düşkündürler. Kaliteli bir hayat yaşamak arzusuna sahip oldukları için para hayatlarında önemli bir noktadadır. Garantici ve sabırlı bir burçtur. Lüksü sever, görsel güzellik onlar için ön plandadır.

Boğa burcunun anahtar kelimeleri arasında sabırlı, dayanıklı, inatçı, karalı, güvenilir, organize eden, maddeci, ağır kanlı, tatlı, sakin, şefkatli, sahip olmacı, garanti arayan güzelliğe, rahatına düşkün, lükse düşkün vardır.

boga

Boğa Burcuna En Uygun Doğal Taşlar Hangileridir?

Boğa burcu taşları arasında; pembe kuvars, akik, turkuaz, azurit, zümrüt, dumanlı kuvars ve yeşim taşı vardır.

Akik:  Nazardan ve kötü enerjilerden korunmak için çok etkilidir. Özgüven verir ve aynı zamanda sezgiyi geliştirmeye yardımcı olur.

Zümrüt: Boğa burcunun en önemli tılsım kristalidir. Boğa burçlarının sakinliğini, pratikliğini ve bilgeliğini artırmaya yardımcı olur, canlılık verir. Parlak rengi ve görünümüyle dikkat çeken zümrüt taşı, olumlu enerji verirken iletişim becerilerini destekler.

Turkuaz: Boğa burçları için, hedeflerine ulaşmakta yardımcı olacak tılsım kristalidir. Turkuaz, maddi refahı ve başarıyı çeker. Öte yandan maneviyatı da destekleyen turkuaz taşı Venüs yönetimindeki Boğa burçlarına -ve özellikle kadınlarına- gerçek aşkı bulmalarına yardımcı olur.

Aventurin: Güçlü enerjisi ile maddi ferahı ve şansı çeken Aventurin, Boğa burçları için inanılmaz etkilidir. Olumlu enerjiler, iş hayatında başarı verir.

Safir: Mavi rengin huzur ve sükunetini kendinde barındıran safir, Boğa burcu temsilcilerinin en etkili kristallerindendir. Kişinin ruhsal bozukluklarının iyileşmesine, doğru kararlar vermesine, kendisini şüphe ve yalanlardan korumasını sağlar.

Pembe Kuvars: Pembe kuvars taşı, güçlü enerjisiyle aşk ve sevgiyi temsil eder. Affetme, romantizm, aşk ve öz sevgi konularında güçlü titreşimler yayar. Venüs’ün yönetimindeki Boğa burçlarına da öz sevgi, aşk ve şefkat enerjisi verir.

Boğa Burcu Kadını İçin En Uygun Doğal Taşlar Hangileridir?

Boğa burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında Yeşim, Zümrüt, Safir ve Pembe Kuvars başta gelmektedir.

Boğa Burcu Erkeği İçin En Uygun Doğal Taşlar Hangileridir?

Boğa burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında Akik, Turkuaz, Yeşim başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping