fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz. 

Başak Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak altıncı sırada gelen burç, Başak burcudur. Merkür tarafından yönetilen ve toprak elementini temsil eden bu burç, kusursuzluk ve mükemmelliyetçliğin ete kemiğe bürünmüş halidir. Verimlilik, çalışkanlık ve düzen Başak burçları için oldukça önemlidir ancak bir yandan da masumiyet ve saflığı temsil ederler. Merkür etkisiyle analitik zekaları inanılmaz çalışır. Endişe duymaya çok yatkındırlar ve mantıkları duygularından daha ağır bastığı için kimi zaman duygusuz olarak görülebilirler. 

Başak burcu anahtar kelimeleri arasında düzenli, titiz, telaşçı, endişeli, huysuz, tutucu, çalışkan, verimli, utangaç, pratik, gerçekçi, mantıklı, güvenilir, analizci, işkolik, mütevazı, dikkatli, maddi fakat sahip olmacı değil, mükemmeliyetçi vardır.

Başak burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

Başka burcu taşları arasında; amazonit, ametist, aventurin, karnelyan ve sitrin vardır.

Amazonit: Amazonit kristali, Başak burcu enerjisini dengelemek noktasında en ideal taşlardan biridir. Duygusal durumları ve mükemmelliyetçiliği dengeleyerek takıntılara karşı destekler. Başka insanların bakış açılarını anlamaya yardımcı olur.

Ametist: Ametist konsantrasyon ve sezgi enerjisiyle Başak burcu insanların sahip olduğu karmaşık zihne sakinlik getirir. Kişiye ilham olur ve negatif enerjiye karşı korur.

Aventurin: Aventurinin şans ve neşe getiren enerjisi, Başak burcu insanların iç huzurlarına katkıda bulunur. Ayrıca özgüveni artırır ve yaratıcılığı destekler.

Başak burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Başak burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında ametist ve aventurin başta gelmektedir.

Başak burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Başak burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında amazonit ve ametist başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping