fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz. 

Kova Burcu Özellikleri

Astrolojik olarak on birinci sırada gelen Kova burcu, hava elementinin bir temsilcisidir. Yenilikçi ve özgürlükçü tavırlarıyla bilinen Kova burçları farklılıklara açıktır. Zeki ve akılcılıkları ile tanınırlar ve kolektife hizmet etmeyi severler. Sosyal ve iletişime açıktırlar. Otorite figürleri ve geleneksel düşünceyle sorun yaşamaya meyillidirler.

Kova burcu anahtar kelimeleri arasında dışa dönük, yenilikçi, devrimci, organize, soğukkanlı, bağımsız, tarafsız, zeki, yaratıcı, orijinal, değişken, bilgi kaynağı, arkadaşlıklar, gruplar, organizasyonlar vardır.

Kova burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

Kova burcu taşları arasında; malakit, akuamarin, oniks, ametist ve kehribar vardır.

Malakit: Malakit kristali, zihni rahatsız edici düşüncelerden temizlemeye yardımcı olurken negatif kişi ve enerjilere karşı koruma sağlar. Sahibine özgüven verir.

Oniks: İletişim becerilerini geliştirmeye yardım eden Siyah Oniks, güçlü enerjisiyle sahibine şans getirir, negatif enerjilere karşı koruma kalkanı görevi görür. Kova burcu kişilerin hedeflerine konsantre olmasını sağlarken hedefe ilerledikleri yolda yardımcı olur.

Kehribar: Güneş taşı olarak bilinen Kehribar yüksek enerjiye sahip bir kristaldir. Kehribar karamsarlığa karşı Kova burcu kişileri korurken sahibine yüksek enerji ve frekans verir.

Kova burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Kova burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında malakit ve oniks başta gelmektedir.

Kova burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Kova burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında oniks, malakit ve kehribar başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping