fbpx

Doğal taşlar içlerinde barındırdıkları müthiş şifalı enerjilerle sahibini güzel enerjilerle donatır. Her doğal taşın enerjisi birbirinden farklı ve biriciktir. Dolayısıyla bir doğal taş alırken onun özelliklerini göz önünde bulundurmak elzemdir.

Doğal taş satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden biri de sahip olduğumuz burcun karakteristik yapılarıdır. Burcunuzun karakteristik özelleriklerine göre destekleyici bir doğal taş seçebilirsiniz. 

Balık Burcu Özellikleri

Astrolojik döngünün son burcu olan Balık burcu, su elementinin bir temsilcisidir. Su elementinin getirisiyle duygularını yoğun yaşayan Balık burcu kişiler, hayalperest olmalarıyla da bilinir. Derin duygulara sürüklenirken bir yandan şefkat ve merhamet duygularını yoğun olarak besleyen Balık burcu; vefa, cömertlik ve ilgi gibi temaları da çalıştırır. Yoğun duyguların altında kurban bilincine girmeye meyilli olan Balık burcu kişiler için dengede kalmak önemlidir.

Balık burcu anahtar kelimeleri arasında sıcak, nazik, pratik olmayan, çekingen, değişken, aşırı duygusal, şefkatli, merhametli, kurtarıcı, hayalperest, yaratıcı, sezgisel, alçak gönüllü, dikkatsiz, dalgın, kurban vardır.

Balık burcuna en uygun doğal taşlar hangileridir?

Balık burcu taşları arasında; inci, akuamarin, ametist, ay taşı ve kuvars vardır.

İnci: İyi şans getiren ve refahı çeken İnci kristali huzur, mutluluk ve aşk sevgi enerjisini çalıştırır. Gençliği ve sağlığı korumada etkili olan İnci kristali özellikle Balık kadınları için çok etkili bir kristaldir.

Ay Taşı: Sezgileri besleyen Ay’ın temsilcisi Ay Taşı, Neptünyen Balık burcu kişilerin sezgilerini destekler ve dişil enerjiyi ortaya çıkarırken içinde bulundukları ortama uyum sağlamalarını kolaylaştırır.

Ametist: Balık burçlarının duygularını dengede tutması ve zihni dengeleyerek arındırması için çok etkili olan Ametist kristali, endişeden uzaklaşmak ve özgüveni sağlamak için faydalıdır.

Balık burcu kadını için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Balık burcu kadını için en uygun doğal taşlar arasında ay taşı ve inci başta gelmektedir.

Balık burcu erkeği için en uygun doğal taşlar hangileridir?

Balık burcu erkeği için en uygun doğal taşlar arasında kuvars ve ametist başta gelmektedir.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping