fbpx

Zaman zaman hayatımızda bir döngüyü kırmaktan korkar, yeni başlangıçlar yapmak noktasında tedirgin oluruz. Hatta yeni başlangıçlar yapabilmek için bize rehber olacak bir şeyler ararız. Tam da bu noktada kristallerin güçlü enerjileri devreye girebilir. Kimi doğal taşlar, güçlü enerjileriyle karar verme süresi boyunca bize cesaret ve özgüven verir, kolaylık sağlar ve pozitif enerjileriyle isteklerimizi gerçekleştirmemiş için gerekli desteği sağlar.

Kristaller yalnızca yeni başlangıçlar yapmak için değil, bu yeni başlangıçlar boyunca yaşayacağınız değişikliklere karşı pozitif bir tutum sergilemenizde de fayda sağlar. Yüzyıllardır meditasyonlarda ve şifa çalışmalarında kullanılan doğal taşlara bir de yeni başlangıç perspektifinden bakalım.

Gökkuşağı Aytaşı

Gökkuşağı aytaşı, yeni başlangıçlar yapmadan önce meditatif alana derin olarak girebilmek ve düşünebilmek için en etkili kristallerden biridir. Ruhun özüyle bağlantıya geçebilmek ve psişik yetenekleri ortaya çıkarmak konusunda çok güçlüdür.  Hayatınızı değiştirecek kararlar verdiğiniz dönemlerde, süreçle cesaret ve özgüvenli bir şekilde yüzleşmenizi sağlar. 

Gökkuşağı aytaşı aynı zamanda ay döngüsüyle de bağlantılıdır ve özellikle yeni ay dönemiyle beraber kullanıldığında yeni başlangıçlar için çok yoğun enerji ve destek sağlar. Gökkuşağı aytaşının endişe ve korkuya dair hisleri rahatlatan enerjisi, bilinmeyene karşı duyulan korkuyu azaltarak cesaret verir.

Adsiz tasarim 2022 10 29T213610.705

Labradorit

Labradorit, özümüzle bağlantıya geçmeyi kolaylaştırdığı, hem kendimizi anlamamızı hem de olasılıkları iyi analiz etmemiz için gerek duyduğumuz berrak bakışı sağlayarak yeni başlangıçlar yapmaya niyetlendiğimiz dönemde çok etkili şekilde kullanılabilir. Bu güçlü taş bireyin spiritüel gelişimini destekler, içindeki gücü keşfetmende yardımcı olur. 

Labradorit yeni başlangıçlar yapmak istediğimiz dönemde duygularımızdan ziyade bilgeliğimize dayanarak karar vermemizi sağlayarak destek olur. Enerjisi kişiye özgüven, cesaret ve kararlılık verir.

Adsiz tasarim 53

Aventurin

Aventurin, kişisel gelişim ve ilerlemeyi destekleyen bir kristal olduğu için yeni başlangıçlarda bize ihtiyacımız olan desteği ve özgüveni vermek açısından çok destekleyicidir. Çıkmaza düştüğümüz meselelerde odaklanma ve berrak düşünmeyi kolaylaştıracak frekanslar yaydığı için  olayları daha rahat bir şekilde görüp analiz etmemizi sağlar, içsel bilgeliğimize ve sezgilerimize güvenerek adım atmamız noktasında bizi destekler. 

Umut, şans, heyecan ve neşe frekansı yayan bu özel kristal, hem kendimize hem de başkalarına duyduğumuz güven noktasında müthiş bir destek sağlarken, duygularımızı dengeleyerek daha açık fikirli bireyler olmamıza olanak verir.

aventurin

Kaplan Gözü

Kaplan Gözü, kişinin ruh halini yükselterek özgüvenini desteklerken stres ve endişeden arındırır. Ateş elementini destekleyen Kaplan Gözü kristali, yeni başlangıçlar yapmak için gerekli olan başlatma enerjisini yayarken negatif duygular tarafından ele geçirilmeye engel olur. Geçmişi geride bırakarak yeni adımlar atmak konusunda son derece destekleyici frekanslar yayar. 

Kaplan Gözü zihinsel berraklık sağlayarak stres, endişe ve gerginlik yaratan negatif enerjileri temizleyerek hayatımıza pozitif değişiklikleri çeker. 

Adsiz tasarim 2022 10 18T094459.871

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping