fbpx

Hayatımızda her geçen gün birbirinden farklı zorluklarla karşı karşıya kalıyoruz. İnsanların böyle stresli durum ve olaylara karşı adapte olma ve dayanma eşiği farklılık gösterebiliyor. Bu noktada endişe ve günlük strese karşı doğal taşların güçlü enerjilerinden destek alabilmemiz mümkün. 

Kimi insanlar kristalleri ve doğal taşları yalnızca birer süs malzemesi veya takı olarak görmektedir ancak bu kristallerin şifalı güçlerinin farkında olduğumuz takdirde hem günlük hayatımızda hem de genel olarak çok güçlü destekler alarak büyük değişiklikler yaşayabiliriz. 

Bedenimizin enerjisi taşların enerjisinden etkilenerek bir etkileşim içerisine girer. Böyle olunca eğer o an bedenimiz ve ruh halimiz düşük bir frekanstaysa bunu doğaş taşlarla destekleyebiliriz. Stres ve endişe anlarında kullanabileceğimiz şifalı taşları sizler için derledik. 

Sodalit

Huzur taşı olarak da bilinen sodalit, zihni rahatlatmak açısından çok etkili bir taştır. Özellikle anksiyete ve panik atak sorunları yaşayan kişiler için kullanması çok faydalı bir doğal taştır. İçinizdeki endişe, korku ve suçluluk hissini ortaya çıkararak rahatlamanızı sağlarken kendinize olan inanç ve güveninizi de destekler. Metabolizmayı dengeleme özelliğiyle bedeni de rahatlattığı için dolaylı olarak zihinsel rahatlığı ve yorgunluğu da engellemiş olur. 

Yanınızda taşıyacağınız sodalit taşı size rahatlatıcı bir enerji verirken kendinizi ifade etmek noktasında yaşadığınız sorunları aşmanız için de muhteşem bir destekleyicidir. Özgüveninizi artırarak kendinizi ifade etmenizi sağlar. 

Kyanit

En etkili rahatlatıcı kristallerden biri olan kyanit, tarih boyunca asa ve bıçak süslemelerinde sıklıkla kullanılmıştır. Öfke, nefret, sinir ve stres gibi güçlü negatif duyguları engelleyerek kişinin rahatlamasını sağlar. 

Özellikle meditasyonlarda kullanılan kyanit taşı, kişinin zihnini arındırarak enerjisini dengelediği için spiritüel olarak da gelişmesini destekler. Enerjisini yükseltir. Üstelik kyanit taşı herhangi bir şekilde negatif enerji tutmadığı için yıkanmasına veya arındırılmasına ihtiyaç yoktur. 

Ay Taşı

Eğer bazı olaylar karşısında çok güçlü duygular hissediyor ve olumsuz tepkiler veriyorsanız, ay taşı sahip olduğunuz stresi azaltmak ve yaşadığınız duygusal dengesizliği dengelemek için çok etkili bir kristaldir. 

Dişil enerji ve hormonları da dengelediği bilinen ay taşı, stresten kurtulmak, duyguları dengelemek ve sezgileri güçlendirmek için oldukça güçlüdür. Psişik yeteneklerini güçlendirmek ve geliştirmek isteyenlerin de kullanmak isteyeceği bir kristal olan ay taşı ile meditasyon yapmak da duygularınızla bir uyum içen girmek için birebirdir.

Pembe Kuvars

Pembe kuvars her türlü sevgiyi her anlamda çekmesiyle bilinir. Özellikle öz sevgi noktasında çok güçlü olan pembe kuvars, stresli olduğunuz zamanlarda kendinize özen ve nezaketle yaklaşmanız noktasında sizi destekler. Bu kristali yatağınızın başucuna yerleştirmek size öz bakımı hatırlatacak ve bedeninizin, sizin ne denli biricik olduğunuzu gösterecektir.

Kalp çakrasıyla çalışan pembe kuvars, endişeli ve travmatik anlarda öz bilinci yükselterek rahatlatıcı bir frekans yayar. 

Karnelyan

Olumsuz duygular sizi bir çıkmaza soktuğu zamanlarda karnelyan kristali en büyük destekçilerinizden biridir. Kişinin enerjisini ve frekansını yükselten titreşimler yayan bu özel taş, yaşadığınız her şeye karşı olumlu bakış açıları sergilemenize destek olur. Özgüveninizi kazanmanızı sağlarken yoğun duygular tarafından boğulmanızı engeller.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping