fbpx

Aura Kuvars Taşı Faydaları

  • Güçlü bir aura temizleyici ve çakra dengeleyicidir.
  • Kişiye pozitif bir bakış açısı ve empati yeteneği kazandırır.
  • Enerjinizi yükselterek ruhsal ve zihinsel huzuru sağlar. Anksiyete ve stres bozukluklarını yatıştırmada yardımcıdır.
  • Zihinsel netlik sağlayan kristal, iletişimi güçlendirir ve yaratıcılığı arttırır.

Aura Kuvars Taşı Özellikleri

  • Huzur, aşk ve ruhani alemlere bağlantısı ile bilinen aura kuvars taşı, gökkuşağının ışıltılı ve yumuşak yansımalarına sahiptir.
  • Oldukça yüksek enerjiye sahip bir kristaldir.
  • Yüksek ısılarda işlem görmüş olan aura kuvars taşı, genellikle gümüş veya platin bir tabaka ile kaplanır. Kadim simya öğretisinin modern örneklerinden biri sayılabilir.
  • Tıpkı kristal kuvars gibi, güçlü bir şifa enerjisine sahiptir ve bu konuda usta kristallerden biridir.
aura

Aura Kuvars Taşı Vücuda Yararları ve Etkisi

  • Bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve desteklediğine inanılır.
  • Vücutta oluşan yanıkları yatıştırıcı etkisi bulunur.
  • İç organların işlevselliğini arttırır; kaslardaki ağrı ve gerginliğin azaltılmasında yardımcıdır.
  • Yüksek enerjisi ile, fiziksel direnci ve canlılığı attırdığı düşünülür.

Tüm bu özellikler, geçmiş dönemlerden günümüze gelen inanışlardır. Bilimsel hiçbir kanıtı bulunmamaktadır.

Aura Kuvars Taşı Anlamı Nedir?

Aura kuvars taşı, kuvars kristallerinin insan müdahalesi ile geliştirilmiş türlerinden biridir. Kuvars kristallerinin çeşitli metallerden bir tabaka ile kaplanmasıyla elde edilir ve ismini, sahip olduğu renk geçişlerinden almıştır.

Aura Kuvars Taşı Nasıl Temizlenir?

Aura kuvars taşı, pek çok farklı enerji ile çalışabilen ve negatif enerjileri ustaca uzaklaştırması ile bilinen bir kristaldir. Aura kuvars kristalinin etkilerinden en yüksek şekilde faydalanmak için, onu düzenli aralıklarla temizlemeniz ve arındırmanız gerekmektedir.

  • Aura kuvars taşınızı suda yıkayarak enerjisini arındırabilir ve fiziksel temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Taşınızı akan suyun veya musluğun altında temizlemeniz uygun ve etkili olmakla birlikte, suyun içinde bir süre bekletmek, taşa zarar verebileceği için tavsiye edilmez.
  • Kristalinizi ay ışığı altında bekletmek, taşın enerjisini yenilemenin etkili yollarındandır. Bu yöntemi dolunay ve yeni ay zamanlarında gerçekleştirmek ayrıca etkili olmakla birlikte, aura kuvars taşınızı ay ışığı gören bir yerde gece boyunca bekletebilirsiniz.
  • Doğal taş temizliğinde toprağın yardımını almak, kristalinizin enerjisinin özüne dönmesini sağlamanın en güzel yollarındandır. Aura kuvars taşınızı toprağa gömerek gece boyunca veya birkaç saatliğine orada bekletmek, taşın enerjisinin eskisi kadar güçlü olmasını sağlar.

Aura Kuvars Taşı Ürünlerimiz

Aura kuvars taşı, yüksek enerjisi ile aksesuarlarda ve meditasyonlarda tercih edilen; her türlü kullanımda etkili çalışan bir kristaldir. Kristal, özellikle çakra dengeleme çalışmaları ve her çeşit meditasyondan yüksek verim almanızı sağlayacak bir etkiye sahiptir.

Aura kuvars taşından en yüksek faydayı almak için, onu aksesuar olarak üzerinizde taşımanız önemlidir. Aura kuvars taşından bileklik, kolye, küpe veya yüzük takmak, taşın huzurlu enerjisinin sizin enerjiniz ile bütünleşmesini ve size şifa vermesini sağlar. Aşağıda, Boleyn Crystal’a ait aura kuvars taşı kullanılarak yapılmış ürünlerimizi görebilirsiniz.

No products found

Aura Kuvars Taşı Gerçek Mi Nasıl Anlaşılır?

Aura kuvars taşı, görünüşü ve enerjisi ile oldukça sevilen kristallerden biridir. Her ne kadar işlemden geçmiş olsa da, aura kuvars taşının dış katmanı altın, gümüş, titanyum veya platin gibi doğal materyaller ile kaplanır. Bu kristallerin sahteleri ise, camdan veya doğal bir kuvars kristalinin üstünü boya veya çeşitli sentetik maddelerin kaplanması ile oluşturulur. Aura kuvars taşının gerçek olup olmadığını anlamanın birkaç yolu bulunur.

  • Kuvars kristalleri, sertlik dereceleri yüksek olmakla birlikte, kendilerinden daha az sert maddeleri (cam gibi) çizebilirler. Kristaliniz ile bir cam yüzeyine çizik atmayı deneyebilirsiniz. Eğer çizik atılıyorsa, aura kuvars taşının gerçek kuvars kristallerinden üretildiği söylenebilir.
  • Doğal kristaller, kusurlara sahip olması ile bilinir ve neredeyse hiçbir doğal kristal tamamen kusursuz değildir. Aura kuvars taşının imitasyon ürünleri, dış görünüşleri incelenerek ayırt edilebilir. Sahte taşlar, doğallıktan uzak bir parlaklığa ve pürüzsüzlüğe sahip olurlar. Bu da, taş satın alırken dikkat etmeniz gereken özelliklerden biridir.
  • Doğal kristaller, tene değdiğinde soğuk bir his bırakması ile bilinirler. Bu özellik diğerleri kadar ayırt edici olmasa da, cam ve benzeri imitasyon ürünleri ayırt etmek için etkilidir. Aura kuvars taşı dokunduğunuzda soğuk hissettirmiyor veya hemen ısınıyorsa, sahte olma olasılığı yüksektir.

Gerçek kristallerden üretilmiş aksesuarlarımızı ve diğer ürünlerimizi gözden geçirmek/satın almak için buraya tıklayın.

Aura Kuvars Taşı Yıkanır Mı?

Aura kuvars taşı yapısı gereğiyle yıkanmaya uygun bir doğal kristal olsa da suyun içerisinde uzun süre tutulması önerilmez.

Aura Kuvars Taşı Hangi Taşla Kullanılır?

Aura kuvars taşı, hem spiritüel hem de şifalı özellikleri ile ün salmış kristallerden biridir. Aura kuvars taşının diğer doğal kristaller ile birlikte kullanılması, taşların enerjilerini güçlendirerek etki sürelerini hızlandırır. Aura kuvars taşı ile birlikte kullanabileceğiniz birçok kristal bulunur.

Aura kuvars ve pembe kuvars taşlarının birlikteliği, hayatına her türlü sevgi enerjisi çekmek isteyenler için oldukça etkilidir. Bu iki taşın birleşen enerjisi, hayatınıza sağlıklı bir aşk ya da arkadaşlık ilişkisi çekmeniz için sizlere yardım eder.

Sitrin ve aura kuvars taşlarının birlikte kullanılması, mutluluk ve neşe enerjilerinin ortaya çıkmasını sağlar. Güneşin gücüyle parlayan sitrin taşı, negatif enerjileri uzaklaştırarak kişinin hayatına pozitiflik getirmesi ile bilinir. Aura kuvars ile birleşen sitrin taşı, bolluk, bereket ve mutluluk isteyenler için idealdir.

aura2

Aura Kuvars Taşı ile Meditasyon

Aura kuvars taşı, özellikle kalp, boğaz ve tepe çakraları ile oldukça güzel çalışan, bu sebeple çakra dengeleme çalışmalarında kullanabileceğiniz harika bir kristaldir. Tıpkı kristal kuvars gibi, aura kuvars taşı da usta bir şifacıdır ve sahip olduğu yüksek enerji, her tür meditasyon çalışmasında etkilidir. Kristalin enerjisinden yararlanmak için, aura kuvars taşını meditasyon esnasında yanınızda bulundurabilir veya çakralarla ilişkilendirilen yerlere yakın tutabilirsiniz.

Aura Kuvars Taşı Neden Çatlar

Oldukça değerli ve nadir olan aura kuvars taşı, iyi saklanması ve bakımının düzenli yapılması gereken kristallerdendir. Taşın sert darbe alması, yere düşmesi, yüksek ısı ve sıcaklıklara maruz kalması; kimyasal maddelerle temas etmesi, aura kuvars taşının çatlamasına sebep olabilir.

Aura kuvars taşı, enerji dönüştürme ve temizleme özelliğine sahip olan doğal bir taştır. Bu konuda oldukça etkili olan kristal, enerjisel sebeplerle çatlayabilir veya kırılabilir. Aura kuvars taşı, fazla negatif enerji ile yüklendiğinde, bulunduğu ortamla uyumlanamadığında veya kişinin ona daha fazla ihtiyacı olmadığında çatlayabilir.

Aura Kuvars Taşı Tarihi

Aura kuvars taşının kullanımı oldukça yeni olmakla birlikte, 1980’li yıllarda popülerleşmeye başlamıştır. Büyük ölçüde mücevher malzemesi olarak kullanılan taş, spiritüel çalışmalar yapanlar arasında da yaygınlaşmaktadır.

Aura Kuvars Taşı Burçları

Aura kuvars taşı bütün burçlarla uyumlu çalışır.

Aura Kuvars Taşı Uyumlu Olduğu Çakra

Bütün çakralar ile uyumlu çalışan aura kuvars taşı, özellikle kalp, tepe ve boğaz çakraları ile uyumlu çalışır.

Aura Kuvars Taşı Sertlik

Aura kuvars taşının sertlik derecesi 7’dir.

Aura Kuvars Taşı Özgül Ağırlık

Aura kuvars taşının özgül ağırlığı 2,65’tir.

Aura Kuvars Taşı Kimyasal Formül ve Grubu

Aura kuvars taşının kimyasal formülü SiO2, grubu ise silikatlardır.

Bir cevap yazın

Wishlist 0
Continue Shopping